Canviem de local. A partir de Setembre ens trobaràs al C/Garcilaso, 143

Canviem de local. A partir de Setembre ens trobaràs al C/Garcilaso, 143
7 gener, 2018 oriol

La Porta Verda o el Lacy 122, com també se la coneixia, és probablement la primera escola de ioga que va obrir a Sabadell ara fa més de 40 anys.

Des de llavors ha sigut un espai emblamàtic que ha acollit a qui busca calma i silenci, un lloc on connectar amb si mateix i on desenvolupar-se a nivell físic, mental i emocional. Un espai on només entrar-hi t’embaeix una màgia difícil de descriure en paraules però que totes percebem des del primer moment.

Fa tres anys vàrem agafar el relleu de La Porta Verda de mans de la Tona, qui al seu moment l’havia agafat de la seva mare i fundadora de l’escola,  l’Antonieta.

La Tona ens va oferir totes les facilitats del món i el que per a nosaltres va començar com un “tirar-se a la piscina”, s’ha forjat com un projecte de vida amb unes bases sòlides i en el que moltes ens heu donat el vostre suport i confiança.

Fa uns messos l’ajuntament de Sabadell ens va sol·licitar una adaptació de l’espai per adecuarlo a la normativa vigent que, després de molt valorar-ho, ha resultat inviable.

Ara, amb certa tristesa però amb més felicitat anunciem que La Porta Verda canviarà d’espai a partir del setembre de 2019. Des de llavors ens trobaràs al Carrer de Garcilaso, 143.

Comença una nova etapa en un espai més ample (sala de 70 m2), còmode i adaptat a les teves necessitats que ens obre un nou món de possibilitats.

Canviem d’espai però La Porta Verda continua amb el mateix esperit i estem segures que entre totes l’omplirem de bones vibracions i molts aprenantatges.

Un canvi pot fer por o il·lusionar-te.

A La Porta Verda estem plenes de confiança i, sent conscient d’on venim, mirem el futur que ens espera amb una gran il·lusió. Ens hi acompanyes?