Curs Mindfulness Sabadell reducció estrès

Curs Mindfulness Sabadell reducció estrès
5 Desembre, 2018 oriol

Curs Mindfulness Sabadell de 8 setmanes. Presentació gratuïta 26 d’abril de 2019

Vols aprender a…

– reduir estrès?

– gestionar emocions?

– millorar posició corporal?

– augmentar concentració?

– millorar les relacions?

– aprendre a meditar?

A través de tècniques de concentració, simples però efectives, ens familiaritzem amb la nostra ment i millorem la capacitat d’atenció, aconseguint d’aquesta manera viure el moment present d’una manera més plena i relaxada.

Vine a la presentació gratuïta que farem el divendres 26 d’abril, de 17:30 a 18:30 a la presentació de la 8ena edició del curs de mindfulness a Sabadell i t’explicarem com et pot ajudar el Mindfulness o atenció plena.

Per reservar la teva plaça a la presentació escriu un correu a info@laportaverda.com , envia un WhatsApp al 636 857 931 o omple el formulari d’aquesta pàgina.

El curs de mindfulness comença el divendres dia 10 de maig.

Els continguts del curs s’inspiren en el programa de reducció de l’estrès (Mindfulness based stress reduction) desenvolupat a la Facultat de Medicina de la Universitat de Massachussets i àmpliament divulgat a nivell internacional. També inclou els plantejaments d’altres programes reconeguts com ara “Busca en tu interior” (Search Inside Yourself) de Google, “Atenció plena i intel·ligència emocional” de la Universitat de Barcelona i altres mestres i llibres que ens han inspirat. 

Professors curs mindfulness

El curs l’imparteix la Sònia París, amb estudis de Mindfulness i atenció plena per la Universitat de Barcelona, Dojo zen Barcelona i amb més de 10 anys d’experiència en la meditació. Ha assisitit a 3 retirs Vipassana (10 dies de meditació en silenci) i ha estudiat amb grans mestres tant a Barcelona com a la India i Tailàndia, obtenint un estudi científic però també experimental del Mindfulness o atenció plena.

És autora de l’article universitari “Espiritualitat sense religió. Mindfulness aplicat a l’educació social”  i, a part dels cursos de Mindfulness a La Porta Verda, imparteix cursos a grans empreses i seminaris a universitats.

Testimonis

Programa del curs Mindfulness Sabadell reducció estrès:

El programa consta de 8 sessions de 90 minuts (divendres de 17:00 a 18:30), on es treballaran els conceptes teòrics i pràctics del mindfulness.

Inclòs en el preu, també s’ofereix la possibilitat als alumnes del curs venir durant el transcurs del programa els dilluns de 18:00 a 18:45 per practicar els exercicis de mindfulness proposats i consultar els dubtes que vagin sorgint.

El curs inclou material de suport que ens ajuda a reflexionar, tant a classe com a casa, així com també audios que ens permet fer les pràctiques de concentració o atenció plena a casa.

Qui ho vulgui pot fer només la primera part del curs (4 sessions) que dona una bona base. Fent el curs complet (8 sessions), l’alumne podrà aprofundir completament i integrar la pràctica en la seva vida d’una manera sòlida.

– Primera part:

 • 10 de maig: cultivar l’atenció al moment present
 • 17 de maig: l’estrès i la percepció de la realitat
 • 24 de maig: gestió de les emocions
 • 31 de maig: pensaments i reaccions

– Segona part:

 •  7 de juny: comunicació conscient
 • 14 de juny: la gestió del temps
 • 21 de juny: saviesa i compassió
 • 28 de juny: integrar la pràctica en el dia a dia

– Pràctiques dilluns: 13, 20 i 27 de maig i 3, 10, 17, 24 de juny i 1 de juliol de 18:00 a 18:45 (opcional). Pràctica en grup a La Porta Verda

Objectius del curs de Mindfulness a Sabadell:

 • Reduir l’estat d’estrès i ansietat
 • Aprendre a gestionar les nostres emocions i estats mentals
 • Millorar la consciencia corporal
 • Millorar la capacitat d’atenció i concentració
 • Millorar les relacions amb el nostre entorn.Reduir les reaccions mentals automàtiques per incrementar els nivells de resposta conscient.
 • Aprendre a relacionar-nos amb nosaltres mateixos des de l’amabilitat no des de l’autocrítica, per incrementar l’auto-compassió

Resum:

Presentació programa (gratuita): 26 d’abril de 2019 de 17:30 a 18:30

Inici Programa: 10 de maig de 2019

Lloc: La Porta Verda (C/Lacy 122, Sabadell)

Imparteix: Sònia París, instructora de Mindfulness i atenció plena per la UB i dojo zen Barcelona

Preu curs complet: 180 euros per tot el curs (les 8 sessions) a pagar amb antelació al curs. 170 euros per alumnes de La Porta Verda.

Preu 4 setmanes (només primera part): 100 euros no alumnes, 90 euros alumnes de La Porta Verda.

Reserves

Per reservar pots venir directament a La Porta Verda (C/Lacy nº 122)  abans de les classes de les tardes per fer el pagament: dilluns, dimecres i dijous de 18:40 a 18:50 i dimarts de 17:30 a 17:40

També ens pots contactar per whats app al 636 857 931, escriure al mail info@laportaverda.com o omplir el formulari de reserva

Més comentaris d’antics alumnes del curs

Al finalitzar el curs, enviem un qüestionari preguntant si el curs ha contribuït a algun canvi a la seva vida. Aqui algunes de les respostes dels alumnes:

 • Un pèl més de relativitat i control de moments d’estrès.
 • Més consciència en el moment present, més autocontrol per no desbocar-me en moments de massa estrès.
 • Prestar més atenció al meu cos i a les meves actituds i reaccions
 • Intento fer cada dia al vespre uns minuts de relaxació. I intento veure en determinats moments del dia com estic: com estic segut, quines postures adopto amb el cos, com executo moviments (cames, braços…)…
 • El desig d’estar més atent a totes les activitats diàries, a fer-les amb plena consciència i anar abandonant l’estrès.
 • Una altra manera de veure i viure amb el meu entorn
 • La intenció de mirar de “gastar energia” en el que realment puc controlar i no en tota la resta, i mirar de preveure les meves reaccions a situacions que sé que em poden alterar
 • La reconnexió amb el meu “jo intern”, la represa d’exercicis per “aquietar” la ment i valorar i viure el “moment present” sense jutjar-me ni a mi ni als altres
 • Intentar parar, respirar. Intentar no jutjar ni jutjar-me.
 • Més ganes de saber
 • He trobat una pau interior que em faltava espero aprendre a ser més feliç i no patir o preocupar-me en excés
 • M’ha fet ser més conscient d’aturar-me i trobar algun moment per posar en pràctica els exercicis
 • He descobert que algunes pràctiques que ja feia com a tècniques de respiració i relaxament, que conec des de fa molts anys dins la formació actoral, són alhora pràctiques de ioga i de meditació.
 • L’interès i les ganes d’aprofundiment.

RESERVA LA TEVA PLAÇA:

(clica “enviar” fins que et surti missatge de confirmació)

RESUM:

Presentació gratuïta: 26 d’abril de 2019 a les 17:30

Inici curs: 10 de maig de 2019

Horari curs: de 17:00 a 18:30

Lloc: La Porta Verda (C/Lacy 122, Sabadell)

Imparteix: Sònia París , instructora de Mindfulness i atenció plena per la UB i dojo zen Barcelona

Preu curs complet: 180 euros per tot el curs a pagar amb antelació al curs. 170 euros per alumnes de La Porta Verda.

Preu 4 setmanes (només primera part): 100 euros no alumnes, 90 euros alumnes de La Porta Verda.

Pepi Giraldo
Pepi Giraldo
14:20 27 Oct 18
Ha sido una buena experiencia. Un lugar muy agradable, tanto Oriol como Sonia son encantadores, y sus enseñanzas han sido muy útiles para mi. Lo recomiendo si buscas dar otro sentido a tu vida.
Jordi Ferrando Roig
Jordi Ferrando Roig
14:51 29 Oct 18
Ha sigut una experiencia molt bona, he fet un curs de mindfulness, una eina que et pot ajudar a millorar la teva forma de viure la vida, els professors son molt agradables i coneixen be la practica del mindfulness.
Marina G
Marina G
17:58 14 Sep 18
Espai i entorn ideal per trobar el camí del ioga, també fan cursos de mindfulness i altres relacionats amb el benestar molt interessants que complementen la practica de ioga
Daniel Merino
Daniel Merino
18:57 26 Oct 18
Curs de mindfulness totalment recomanable! Ideal per ser conscient de tu mateix, recuperar la calma i aprendre a gestionar l’estrès.
mercè Albuixech
mercè Albuixech
16:13 04 Jul 18
Clases de yoga muy completas y personalizadas. Un gusto haber descubierto un lugar tan especial 🙏
Mostra els comentaris