Elisenda

Elisenda
24 març, 2019 oriol

1. Nom

Elisenda

2. Color preferit

M’agraden tots els colors, però si n’haig de triar un el vermell.

3. Mar o muntanya

Muntanya. De fet la meva vida gira al voltant de la muntanya. De petita els millors records són els estius de campaments a la muntanya amb la família. El meu marit el vaig conèixer fent muntanya i amb ell i la colla d’amics seguim compartint il.lusions i nous projectes que ens porten a conèixer cultures i entorns molt diferents. La muntanya m’ha ensenyat a saber perseverar per allò que vols, a saber renunciar a projectes, a disfrutar no només de l’objectiu sinó de tot el camí, a acceptar renúnices i reconèixer les pròpies limitacions. Hi he viscut els millors moments però també els pitjors quan se m’ha endut el meu germà i també algun amic. Crec que la muntanya m’ha fet la persona que sóc.

4. Un hobby

M’agrada fer moltes coses. Esquí de muntanya a l’hivern, trescs i BTT a l’estiu. També m’agrada fer mitja i ganxet, i el que em fa molt feliç és jugar amb els meus nebots.

5. Un somni

Fer la volta al món sense bitllet de tornada. Sempre penso que quan em jubili, si tinc la sort de tenir una bona salut, m’agradaria fer la volta al món sense presses.

6. A què et dediques
Sóc metge especialista en medicina interna. Treballo en un centre sociosanitari atenent persones grans malaltes. M’agrada la feina que faig i per això em sento molt afortunada, i a més tinc molt bons companys de treball. Actualment estic intentant acabar la tesi doctoral que ja fa molts anys que vaig començar, però crec que aquest any potser ja la podré defensar.

7. A quina classe assisteixes

Els dimarts a les 17:45h, a Ashtanga.

8. Quan temps fa que fas ioga i com el vas conèixer?

De fet el primer cop que recordo que vaig fer ioga crec que devia tenir 7 o 8 anys, amb l’Antonieta. Els meus pares feien ioga amb ella, aquí al matiex local, i algun cop a l’estiu recordo acompanyar al meu pare a la classe de yoga. Però fer ioga amb continuitat vaig començar l’any 2006, quan degut a una lesió al genoll vaig voler continuar fent algun tipus d’activitat física i com que la meva mare seguia fent yoga aquí a la Porta Verda, jo també hi vaig venir. Tot i que em vaig recuperar de la lesió, el ioga ja m’havia enganxat i vaig continuar fent  Hata yoga durant 9 o 10 anys fins que vosaltres vau continuar el projecte de la Porta Verda. Amb vosaltres primer vaig continuar fent Hata yoga, però els 2 últims anys he descobert l’Ashtanga i m’agrada més perquè m’exigeix i alhora m’aporta més. En resum es pot dir que sempre he fet ioga al local de la Porta Verda però en tres èpoques diferents.

9. Què és el que més t’agrada del ioga

Que m’ensenya a ser conscient de com em moc i això em permet intentar millorar la meva postura. També m’agrada saber que durant 1 hora estaré

10. Acaba la frase: “Si estigués a les meves mans, canviaria…” les coses perquè tothom se sentís estimat i pogués estimar algú, i si pogués ser amb salut i en pau.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*