Iniciació Primer Nivell Reiki Sabadell – 22 d’abril

By in Esdeveniments passats

Primer nivell reiki sabadell

INICIACIÓ PRIMER NIVELL REIKI SABADELL

22 d’abril de 9:30 a 14:00

Et proposem la iniciació en el primer nivell de Reiki amb un grup reduït de 4 persones.

La formació consta d’una sessió individual de Reiki + la iniciació del dissabte 22 d’abril.

El reiki és una tècnica amb més de 5.000 anys d’antiguitat, sistematitzada pel Dr Mikao Usui el 1908, i reconeguda per la OMS – Organització mundial de la salut el 1980.

La paraula reiki és d`origen japones i vol dir energia vital universal. El reiki tracta tots els nivells: físic, mental i emocional.

No es requereix un coneixement previ pel seu aprenentatge però si que és important haver viscut una experiència prèvia. És per això que proposem una sessió individual prèvia a la formació.

El primer grau obre el canal d’energia i permet a l’alumne canalitzar el Reiki principalment a nivell físic, tant per a si mateix com per als altres. Es basa en una iniciació en el sistema Usui Tibetà. Després de la iniciació, l’estudiant pot notar una energia subtil que flueix a través de les seves mans. Això pot ser percebut de diferents maneres, incloent calor, fredor, pessigolleig, brunzit, o simplement una sensació estranya a les mans. 
 
La iniciació connecta el sistema energètic de l’estudiant amb l’Energia Universal. Els bloquejos d’energia són alliberats, equilibrant i harmonitzant els principals centres d’energia coneguts com a chakres. La iniciació obre el canal central d’energia que va des de la coroneta del cap a la part inferior de la columna vertebral. Es connecta a l’estudiant amb l’Energia Universal de manera permanent, el que li permet canalitzar l’energia sempre que ho desitgi. 
 
En un primer moment, la quantitat d’energia canalitzada després de l’iniciació pot variar considerablement, però a mesura que l’estudiant utilitzi més el Reiki l’energia es tornarà més constant. En aquest nivell, l’energia és del 80-90% en el nivell físic. Sent la resta dels nivells mental, emocional i espiritual.

Imparteix

Ricard Montes, Mestre en Reiki

Preu iniciació primer nivell Reiki Sabadell

50 euros per als alumnes de La Porta Verda i per a les persones que formalitzin la reserva abans del 8 d’abril. Després 60 euros.

Aquest preu inclou una sessió individual de Reiki amb el Mestre en Reiki Ricard Montes i  la iniciació del primer nivell.

Reserves

Per reservar pots venir directament a La Porta Verda (C/Lacy nº 122)  abans de les classes de les tardes per fer el pagament: dilluns de 17:15 a 17:35 i dimarts, dimecres i dijous de 18:30 a 18:50

També ens pots contactar per whats app al 636857931 (Oriol), escriure al mail info@laportaverda.com o omplir el formulari de reserva

RESERVA LA TEVA PLAÇA:


Ens trobaràs a…

 

[huge_it_maps id=”1″]

La Porta Verda

C/Lacy nº122
08208 Sabadell
A 3 minuts caminant de l’estació centre de la Renfe i a 6 de l’estació Pl. Major dels FGC

Si ens vols trucar o escriure un whats app:

Oriol Vallverdú: 636 857 931

Si ens vols escriure un email:

info@laportaverda.com