Montse

Montse
2 Gener, 2018 oriol

Nom

Montse

Color preferit

Blau

Mar o muntanya

​Muntanya

Un hobby

M’agrada caminar i contemplar el que m’envolta. També llegir.

Un somni

​Potser no és ben be un somni…. però vull veure creixer al meu net i un altre que està de camí i poder seguir jugant amb ells com ho faig ara, perquè el temps passa molt ràpid.

A què et dediques

​Soc comercial de una empresa de Sabadell dedicada a la roba del sector laboral.

A quina classe assisteixes

​Hatha, els dimecres amb la Sònia

Quan temps fa que fas yoga i com el vas conèixer?

​Fa uns 10 anys. Abans de La Porta Verda  ja coneixia a la Tona que era ella la que feia les classes. Vaig començar la ioga degut a una caiguda de cabell important que vaig tenir i la doctora em va aconsellar poder fer pilates o ioga…. vaig triar ioga.

Què és el que més t’agrada del yoga

​M’agrada notar com el meu cos s’obra, s’estira i respira a consciencia. Com s’imparteixen les classes amb tanta delicadesa i penso que quan trobes a faltar assistir a alguna classe és perquè ja necessites aquesta estona  dedicada nomes a tu mateixa.

Acaba la frase: “Si estigués a les meves mans, canviaria…”

​Si estigués a les meves mans canviaria totes les injustícies d’arreu del mon,  guerres, fam, malalties…. i de més a prop totes les que ens estan fent al nostre país a la nostre terra.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*