Òrgans I Alimentació: Cor · Estiu – 16 de juny

Òrgans I Alimentació: Cor · Estiu – 16 de juny
14 Maig, 2018 oriol

16 de juny de 10:00 a 14:00

Ens retrobem per continuar el viatge intern i acompanyar-te en el teu procés de transformació.

En Medecina Tradicional Xinesa associem l’estació de l’Estiu a l’element Foc i el Cor és l’òrgan intern que el regeix. Quan el batec del cor flueix correctament, el Qi recorre pel nostre cos i permet alimentar la resta de l’organisme.

Sovint però, l’expansió de Yang i l’alt ritme d’activitat mental poden ocasionar desequilibris en aquest òrgan. Aprendre a equilibrar el nostre estat mental i regular les emocions que se’n deriven ens ajudarà a harmonitzar el funcionament del nostre metabolisme.

Dedicarem un matí a re-connectar amb el nostre cos a través d’exercicis de QiGong i tècniques de Bioenergètica Taoista. Aprendrem a sentir els òrgans interns i observarem amb plena atenció l’estat del nostre Cor.

Prendrem infusions per equilibrar l’excés d’escalfor que bloqueja el sistema circulatori, i coneixerem les propietats de l’Alimentació Conscient enfocada a l’estació de l’Estiu.

Imparteix

· Laura Palazón ·

Dietista
Nutrició Ortemolecular
Nutrició Energètica
Fitoteràpia
Flors de Bach

· Marta Ortiz ·

Instructora del sistema YinTAO (autoritzada per Renu Li)
Art-terapeuta
QiGong per la dona i Anatomia Femenina
Massatge Chi Nei Tsang
Creadora d’Art & TAO

Preu intensiu 4 hores

Aportació: 35 euros // 30 euros abans del 4 de Juny o alumnes de La Porta Verda

 

Reserves

Per reservar pots contactar per whats app al 600 351 914 (Marta) , escriure al mail artandtao@gmail.com o omplir el formulari de reserva.

 

RESERVA LA TEVA PLAÇA: