Òrgans I Alimentació: Ronyons · Hivern – 19 de gener

Òrgans I Alimentació: Ronyons · Hivern – 19 de gener
3 desembre, 2018 oriol

19 de gener de 10:00 a 14:00

Ens retrobem per continuar el viatge intern i acompanyar-te en el teu procés de transformació.

En Medecina Tradicional Xinesa associem l’estació de l’Hivern a l’element Aigua i els Ronyons són l’òrgan intern que el regeix. Quan el sistema renal funciona correctament, els Ronyons poden processar la sang i filtrar les substàncies de rebuig.

La debilitat de Ronyons vinculada a aspectes emocionals així com també a la falta de descans i sobre exigència física, poden ocasionar desequilibris en aquest òrgan. Aprendre a equilibrar el nostre estat mental i regular les emocions que se’n deriven ens ajudarà a harmonitzar el funcionament del nostre metabolisme.

Dedicarem un matí a re-connectar amb el nostre cos a través d’exercicis de QiGong i tècniques de Bioenergètica Taoista. Aprendrem a sentir els òrgans interns i observarem amb plena atenció l’estat dels Ronyons i el sistema renal.


Prendrem infusions per alliberar els desequilibris que bloquegen el seu correcte funcionament, i coneixerem les propietats de l’Alimentació Conscient enfocada a l’estació de l’Hivern.

Imparteix

· Laura Palazón ·

Dietista
Nutrició Ortemolecular
Nutrició Energètica
Fitoteràpia
Flors de Bach

· Marta Ortiz ·

Instructora del sistema YinTAO (autoritzada per Renu Li)
Art-terapeuta
QiGong per la dona i Anatomia Femenina
Massatge Chi Nei Tsang
Creadora d’Art & TAO

Preu intensiu 4 hores

Aportació: 35 euros // 30 euros abans del 4 de Gener o alumnes de La Porta Verda. Inclou material i detall del taller

 

Reserves

Per reservar pots contactar per whats app al 600 351 914 (Marta) , escriure al mail artandtao@gmail.com o omplir el formulari de reserva.

 

RESERVA LA TEVA PLAÇA: