Cal estar al cos i percebre les sensacions físiques

Cal estar al cos i percebre les sensacions físiques
30 Març, 2017 oriol

En el ioga sempre procurem baixar de la ment al cos. Els pensaments ens porten a llocs llunyans i en moments futurs o passats. Quan habitem en el cos però, estem vivint el present, l’aquí i l’ara.

Aquest més a l’escola de ioga de Sabadell La Porta Verda hem llegit aquesta contra que ens presenta una metodologia a través de la que, posant tota l’atenció en les sensacions i deixant-les evolucionar lliurement, podrem superar pors, fòbies o altres trastorns emocionals.

Podeu clicar sobre l’imatge per veure-la en major qualitat i si voleu (o descarregar-la en el botó que trobareu més a baix), podeu deixar els vostres comentaris a sota.

Cal estar al cos i percebre les sensacions físiques

Download

2 Comments

  1. raquel 2 anys ago

    La majoria de gent no escolta el seu cos, és cert que vivim en un entorn força estressant i això conscient o inconscientment ho portem a sobre, però si escoltem el cos sempre sentim aquell toc d’alarma que ens avisa que hem de frenar.

    • oriol 2 anys ago

      Cert Raquel. Vivim en una societat en que no tenim temps per “res”. Nosaltres proposem anar incorporant el baixar al cos. Parar-nos cada dia ni que sigui un minut i observar quines sensacions tenim. Una abraçada

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*