Substitucions juliol: Montse, Lina, Mariona, Mireia i Nerea.

Substitucions juliol: Montse, Lina, Mariona, Mireia i Nerea.
2 Juliol, 2018 oriol

Les dues últimes setmanes de juliol les classes les faran la Montse, la Lina, la Mariona, la Mireia i la Nerea. Excelents professores, persones i amigues que aportaran un nou enfoc i enriquiran la vostra pràctica.

Montse

El Ioga sempre m’havia cridat l’atenció i vaig decidir provar-ho després de passar una època força estressant en la meva vida. A poc a poc vaig començar a notar els beneficis que aporta i alhora, augmentaven les ganes de profunditzar tant a la meditació com a la part més física. Aquest interès i curiositat espiritual va fer que, gairebé sense voler, comencés la formació de Ioga Integral a l’Escola Mahashakti a Barcelona i de Hatha Ioga a Rishikesh (Índia). Tanmateix, he fet formació de ioga per a nens, Massatge Thai i diverses immersions amb el gran mestre Andrei Ram Om. He tingut la sort de trobar a bons i inspiradors mestres en aquest camí de creixement i realització personal que és el ioga, i actualment, continuo amb moltes ganes i motivació de seguir ampliant coneixements i experiències amb les quals poder compartir aquesta meravellosa pràctica.

Lina

Vaig començar a practicar ioga quan tenia 13 però des de més petita ja hi estava en contacte. El practicaven diversos membres de la meva família i tots en parlaven molt bé. Ràpidament em va cridar l’atenció i vaig decidir posar-m’hi. Des de llavors no he deixat de practicar ioga Iyengar i el meu interès ha anat creixent a mesura que passava el temps. És per això que m’agradaria fer la formació de professora, per poder aprendre’n més i poder compartir els beneficis que provoca amb altre gent. Actualment estic encarant el repte d’intentar compaginar el ioga amb la vida diària, que és més difícil del que sembla! Tot i així, tinc clar que el ioga és un camí brutal que val molt la pena de recórrer, el recomano a tothom!

Mireia

Sóc Fisioterapeuta des de fa 9 anys, faig classes de Pilates i IogaPilates, també sóc instructora de Marxa Nòrdica. Com podeu comprovar sóc una Fisioterapeuta que dona molta importància a l’activitat física, ja que aquesta és clau per a prevenir i curar multitud de patologies.

Actualment, estic estudiant medicina Integrativa (Psiconeuroinmmunologia), un cop més puc reafirmar que moure el cos i aprendre a moure’l bé serà una gran aliat per a tenir una vida mes saludable, sempre dic al meus pacients: Fes l’activitat que t’agradi, però mou el cos! Aprendre a conectar amb el cos, disfrutar de l’exercici i dels seus beneficis, serà un bon objectiu. Així doncs, fins aviat!
“L’essència de la vida és l’equilibri”
Mariona

Diplomada en Educació Social l’any 2002.

L’any 2013 es diploma com a professora de Ioga Iyengar, amb certificació validada per Pune (Índia).

Ha exercit com educadora social amb nens, joves, persones amb problemes de drogodependència i persones amb discapacitats.

El 2004 comença practicar Ioga. L’any 2008 dóna classes de ioga fins ara.

Després de 3 anys de formació, l’any 2013 es diploma com a professora de Ioga Iyengar, amb certificació validada per Pune (Índia).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*