Taller Yin Yang Yoga – Regala’t una Rosa – 21 d’abril

Taller Yin Yang Yoga – Regala’t una Rosa – 21 d’abril
4 Febrer, 2018 oriol

TALLER DE YIN YANG YOGA – REGALA’T UNA ROSA

21 d’abril de 10:30 a 13:00 

Viure amb sintonia amb els cicles de la naturalesa ens permet preservar la nostre energia i viure amb coherència amb els seus elements, aprofitant l’energia pròpia de cada estació.

La festa de Sant Jordi esdevé en plena primavera. En aquesta època de l’any la vida brota per totes parts i la seva energia ens fa sentir més actius/ves. És un moment excel·lent per preparar el cos pel renéixer intern.

Amb aquest taller oferim una pràctica de ioga dissenyada especialment per l’apertura i el el floriment de la nostre energia e intencions.

Ho farem a través de la pràctica de YANG (Vinyasa ioga, dinàmica, activa, fluida enfocada a postures que ens ajudin a desintoxicar els residus físics i psíquics del cos i augmentar el flux energètic de la vesícula biliar i el fetge) en equilibri amb la pràctica YIN (calma, introspectiva i lenta) Ambdues són complementaries i estan dissenyades per connectar amb l’energia expansiva i renovadora de la primavera.

Vine a passar el Sant Jordi amb nosaltres, per poder alliberar-te i fer treure aquest drac intern que s’ha cultivat durant l’hivern. Tot regalant-li una rosa amb senyal d’amor per ajudar a equilibrar les emocions associades amb aquesta època del any.

Imparteixen 

  • Anna Gómez Quero, professora de Hatha Vinyasa i Yin Yoga de l’escola Yoga and Yoga de Barcelona. Més info sobre l’Anna a la seva web http://www.tulibertadinterior.com/
  • Sònia París – professora de La Porta Verda

Preu Taller 2 hores i mitja

15 euros per alumnes de la porta verda. 17 euros externs, abans del 10 d’abril.

Després:17 euros per alumnes i 20 euros

Entrades límitades!

Reserves

Per reservar pots venir directament a La Porta Verda (C/Lacy nº 122)  abans de les classes de les tardes per fer el pagament.

També ens pots contactar per whats app al 636857931 (Oriol), escriure al mail info@laportaverda.com o omplir el formulari de reserva

RESERVA LA TEVA PLAÇA:

Ens trobaràs a…

 

[huge_it_maps id=”1″]

La Porta Verda

C/Lacy nº122
08208 Sabadell
A 3 minuts caminant de l’estació centre de la Renfe i a 6 de l’estació Pl. Major dels FGC

Si ens vols trucar o escriure un whats app:

Oriol Vallverdú: 636 857 931

Si ens vols escriure un email:

info@laportaverda.com