Curs Mindfulness online

CURS MINDFULNESS ONLINE

Curs Mindfulness online. Presentació gratuïta 15 de maig


Inici del curs 22 de maig. Preu: 120€


El Mindfulness i la meditació ens ajuden a calmar la ment i gestionar l’estrès.

A través de tècniques de concentració, simples però efectives, ens familiaritzem amb la nostra ment i millorem la capacitat d’atenció, aconseguint d’aquesta manera viure el moment present d’una manera més plena i relaxada.

Presentació online gratis del Curs de Mindfulness per la reducció de l’estrès el divendres 15 de maig a les 17:00. Cal reservar plaça prèviament.

Per reservar la teva plaça a la presentació escriu un correu a info@laportaverda.com , envia un WhatsApp al 636 857 931 o omple el formulari d’aquesta pàgina.

Programa del curs Mindfulness online

El curs s’estrucutra en 6 sessions que es faran online i en directe.

Si a l’horari proposat no hi pots ser, no et preocupis ja que les gravarem per tal de que els assistents al curs les podeu mirar “a la carta”.

Les sessions es faràn divendres de 17:00 a 18:30 en català.

 

  • 22 de maig: Què és el Mindfulness i com ens pot ajudar amb la situació actual
  • 29 de maig: Gestió de l’estrès degut als canvis i les incerteses
  • 5 de juny: Gestió de les emocions. Com podem combatre l’angoixa?
  • 12 de juny. Gestió del temps. Com poder ser productius en un nou estil de vida i treball
  • 19 de juny. Cuidar-te. Autocompassió i compassió
  • 26 de juny. Com aplicar l’atenció plena en el dia a dia

A part de les sessions en directe, s’entregarà als participants audios per practicar a casa cada dia i un quadern personal en pdf per donar suport a les pràctiques informals proposades.

Els continguts del curs s’inspiren en el programa de reducció de l’estrès (Mindfulness based stress reduction) desenvolupat a la Facultat de Medicina de la Universitat de Massachussets i àmpliament divulgat a nivell internacional. També inclou els plantejaments d’altres programes reconeguts com ara “Busca en tu interior” (Search Inside Yourself) de Google, “Atenció plena i intel·ligència emocional” de la Universitat de Barcelona i altres mestres i llibres que ens han inspirat.

RESERVA PLAÇA 

Reserva plaça per la presentació gratuïta o escriu-nos per qualsevol pregunta que puguis tenir o en cas de que no tinguis clar si aquest curs és adeqüat per tu.

Objectius del curs

icon box image

Redueix el teu estrès i ansietat

Centenars d’estudis científcs demostren l’efectivitat de l’Mindfulness per ajudar a regular i reduir el nivell d’estrès de les nostres vides.

icon box image

Millora les teves relacions

El Mindfulness t’ajudarà a millorar la qualitat de les teves relacions amb els altres així com amb tu mateix/a.

icon box image

Aprèn a gestionar les teves emocions

Pren el control de la teva vida i no deixis que les emocions fortes i negatives t’arrosseguin sense control

icon box image

Augmenta la teva capacitat de concentració

Incrementa la teva atenció i aconsegueix major efectivitat en qualsevol tasca que realitzis, per ser més productiu i viure qualsevol moment amb major plenitud

icon box image

Combat l’insomni

El Mindfulness ens ofereix eines per conciliar el son i d’aquesta manera, millora el nostre sistema immunològic.

icon box image

Sigues més feliç

El final el que busquem tots i totes és millorar el benestar en les nostres vides i dels que ens envolten. Gaudir de les coses que ens ofereix la vida per ser més feliços.

PREU I RESERVA DEL CURS

El curs complet, incloent les sessions en directe i el material complementari té un preu de 120€. Un cop hagis fer l’ingrés ens has d’enviar el justificant a info@laportaverda.com

Pots pagar de 2 maneres:

Transfarencia bancària

Número (IBAN):ES41 3025 0026 7014 0001 5777

BIC entitat: CDENESBBXXX

Beneficiari: La Porta Verda – Oriol

Bizum

Telèfon: 636857931

Titular: Oriol – La Porta Verda

Que necessito per fer el curs?

Les classes del curs de mindfulness online les fem a través del programa ZOOM que pots instal·lar a l’ordinador o als mòbils i és totalment gratuït per vosaltres.  Un cop t’hagis inscrit en el curs, t’explicarem com fer-ho en uns simples passos. Aquest programa ens permetrà tenir interecció amb els participants i fer-ho d’una manera força similar al mètode presencial. Els alumnes decideixen si volen o no volen obrir el seu vídeo.

Què diuen dels nostres cursos de Mindfulness?

Hem realitzat aquest curs amb centenars de persones. A google hi trobaràs més de 70 ressenyes amb una valoració de 4,9 sobre 5

PROFESSOR CURS MINDFULNESS

El curs l’imparteix l’Oriol Vallverdú, amb estudis de Mindfulness i atenció plena per la Universitat de Barcelona, Dojo zen Barcelona i amb més de 10 anys d’experiència en la meditació.

Ha assisitit a retirs Vipassana (10 dies de meditació en silenci) i ha estudiat amb grans mestres tant a Barcelona com a la India i Tailàndia, obtenint un estudi científic però també experimental del Mindfulness o atenció plena.

És co-autor de l’article universitari “Espiritualitat sense religió. Mindfulness aplicat a l’educació social” i, a part dels cursos de Mindfulness a La Porta Verda (10 edicions presencials), imparteix cursos a grans empreses i seminaris a universitats.