Yoga Sabadell – Horarios clases de yoga 2019/20

Yoga Sabadell – La Porta Verda

ioga sabadell

Horarios yoga Sabadell 

Ofrecemos clases de yoga en Sabadell para tod@s, adaptadas a todos los gustos y necesidades

Puertas abiertas – del 23 al 27 de septiembre

Para nuevos alumnos. Prueba una clase gratis y si te gusta, apúntate sin pagar matrícula

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

PRUEBA UNA CLASE DE YOGA SABADELL POR 5 EUROS

(pulsa «enviar» hasta que te salga mensaje de confirmación)

Precios flexibles

 

yoga sabadell

Somos flexibles para que puedas elegir la cuota que más se adapta a tu día a día.

Haz una clase de prueba por sólo 5 euros. Reserva plaza o pide más info enviando whats app al 636857931, email a info@laportaverda.com o a través del formulario.

Inscríbete ahora y NO PAGUES MATRÍCULA de 20 euros!

Classes regulars

CLASE DE PRUEBA

5€

Para conocer el espacio, profes y estilos de yoga
1 CLASE A LA SEMANA

37€/mes

Para iniciarte en el yoga
2 CLASES A LA SEMANA

49€/mes

Para lograr constancia
CLASSES IL·LIMTADES

60€/mes

Para l@s que lo queréis todo

10% de descuento en las tarifas mensuales para menores de 25 años y personas en paro

Abonaments

1 CLASE SUELTA

14€

Para venir ocasionalmente
4 CLASES

52€

Caducidad 2 meses desde el día de la compra
10 CLASES

120€

Caducidad 3 meses desde el día de la compra
TARGETA REGAL

A escollir

Obsequi original que podràs regalar a un familiar o amic

Estilos de yoga Sabadell

Tanto si eres joven como adulto, te estás iniciando en el yoga o eres un/a yogui/ni consolidad@, tenemos la clase de yoga por ti.

Las clases de yoga se diferencian principalmente por el nivel de exigencia física pero en todas encontrarás asanas (posturas), pranayama (ejercicios de respiración), dharana (ejercicios de concentración o meditación) y una parte final de relajación.

Pulsa sobre los estilos para ver información detallada.

Si no sabes cuál es la clase a la que deberías ir, pide más información enviando whats app al 636857931, email a info@laportaverda.com o a través del formulario.

¿Como son les clases?

No somos un gimnasio o una franquicia. La Porta Verda es una escuela, un proyecto de vida y un sueño donde compartimos lo que nos apasiona y amamos.

 

 • Trato personalizado y familiar. Nuestras clases no están abarrotadas y siempre se cuida de todos los alumnos
 • Profesoras altamente cualificadas que practican lo que enseñan. Lee más sobre las profes en sus biografías
 • El tipo de clase que más se adapta a ti, a tus horarios y necesidades
 • Todo el material y accesorios necesario para una práctica segura y eficaz
 • Un espacio inaugurado en septiembre de 2019, diseñado y creado desde cero pensando en la enseñanza del yoga y en tu comodidad

¿Qué dicen de nosotros?

A continuación te mostramos lo que dicen algunos de nuestros alumnos de yoga en Sabadell en Google (puedes leer todas las opiniones aquí). Pero, ¿por qué no pruebas una clase y lo experimentas tú mism@?

  review rating 5  Vaig començar fa una mica més d'any a fer ioga. Quan vaig començar buscava específicament una escola de ioga i no un gimnàs on es fan classes de ioga. Sempre havia pensat que algun dia faria ioga des que vaig fer un taller de ioga amb l'escola, d'alguna manera va ser com si aquell taller hagués plantat la llavor en mi ja fa molts anys. Al buscar escoles properes a casa em vaig adonar que "La Porta Verda" era just al local on jo havia aquell taller de ioga. Vaig començar dubtant si tenint tan poca flexibilitat com tinc podria seguir les classes, però al final el ioga és per tothom i cadascú fa el que el seu cos li va permetent. Tant l'Oriol com la Sònia tenen un tracte proper i amable. Sempre t'ajuden a millorar diferents aspectes de les postures i si és necessari proposen variants més assequibles per als alumnes que ho necessitem. De la Porta Verda també me n'agrada que sempre hi ha un ambient tranquil i proper al ioga, no és com fer ioga en un gimnàs, on sempre hi ha soroll. Tant abans com després de la classe sents l'atmosfera especial de l'escola.

  thumb Jordi Poch
  5/20/2019

  review rating 5  Crec que el ioga es un complement indispensable a la nostra vida, per la nostra salut fisica i mental. El mon actual i el ritme de vida que portem fa necessari que trobem moments per dedicar-nos a nosaltres mateixos i millorar la nostra qualitat de vida. Des que vaig començar a practicar ioga , ara fa uns pocs anys ,noto que es ta necessari com qualsevol altra activitat que ens porti benestar i ens faci tornar al cami de la serenitat. La porta verda , amb l'Oriol i la Sonia han fet aixo possible, i estic encantats amb ells com a persones i com a professors. Tambe he participat en dos retirs que han sigut unes experiencies increibles.

  thumb Angel Sanchez
  5/21/2019

  review rating 5  ioga per a tothom, així és la Porta Verda. Durant les classes, el tracte és molt personalitzat, cada sessió és una oportunitat per a aprendre cada dia una mica més sobre nosaltres mateixos, a nivell físic, mental i espiritual. Vaig fer el curs de Mindfulness i em va fascinar! Prendre consciència, és la clau del curs, l'aquí i l'ara, ens van proporcionar eines i tècniques per a ajudar-nos en el nostre dia a dia, facilitar-nos a retrobar l'equilibri i la calma per a una vida més conscient. Molt Molt recomanable, aprens moltíssim. L'experiència més bonica però va ser el RETIR DE SILENCI una experiència única, envoltada de respecte, silenci, natura i bones vibracions. Les pràctiques de meditació continuades van significar poder connectar amb mi i el que m'envolta d'una manera com mai abans ho havia fet. Sortir de la zona de confort per a conèixer també els teus límits, va ser un aprenentatge únic per a créixer una mica més, L'oriol i la Sònia ens ho van fer molt fàcil i va ser enriquidor. Gràcies de cor 🙂

  thumb Anna Barderi
  5/21/2019

  review rating 5  La meva primera experiència en la pràctica de Yoga i gràcies a un abonament mensual que em van regalar els Reis d’Orient. Tant l’Oriol com la Sonia són molt atents i tenen coneixements suficients per dur a terme les classes.

  thumb Nora Martinez
  9/11/2019