ESTILS YOGA SABADELL

Oferim classes de yoga adaptades a tots els gustos i necessitats. Des de classes molt vigoroses a suaus. A l’apartat inferior d’aquesta pàgina trobaràs una breu descripció de cada tipus de yoga que oferim. Si tot i així no tens clar a quina classe hauries de venir, no dubtis en escriure’ns o trucar-nos.

HATHA VINYASA YOGA


És un tipus de ioga dinàmic en el que encadenam una postura rera l’altre. A diferencia de l’Ashtanga yoga, on la seqüència de postures sempre és la mateixa, en el Hatha Vinyassa la seqüència de postures és canviant.  A les classes també es treballa la respiració conscient, els pranayames, la meditació i la relaxació.

 

Dilluns

 • Hatha Dinàmic

  -

Dimarts

 • Hatha Dinàmic

  -

Dijous

 • Hatha Dinàmic

  -

HATHA SUAU YOGA


El ioga suau adapta la pràctica clàssica del ioga a persones que per edat o per condicions de salut, requereixen una pràctica específica més suau i amb un ritme més lent. La prioritat de la pràctica és la relaxació i la tonificació muscular sense haver de fer un esforç físic molt intens. Això ens ajuda a assolir una major vitalitat i energia, com també a millorar la coordinació i l’equilibri físic, emocional i mental.

 

Dilluns

 • Hatha suau

  -

Dimarts

 • Hatha suau

  -

Dimecres

 • Hatha suau

  -

Dijous

 • Hatha suau

  -

Si vols, pots venir a fer una classe de prova per tant sols 5 euros. Per reservar la teva plaça només has d’escriure’ns un whats app al 636 857 931 , enviar-nos un email a info@laportaverda.com o omplir el formulari

CLASSE DE PROVA PER 5€. RESERVA LA TEVA PLAÇA:

(clica “enviar” fins que et surti missatge de confirmació)

MINDFULNESS


El mindfulness és l’art de l’atenció, és aprendre a estar atents a tot el que passa a fora i a tot el que ens passa a nosaltres. Ens posa devant dels nostres conflictes i ens dóna eines per no fugir-ne sinó treballar-los i resoldre’ls. És l’art d’observar i desvetllar tot allò que tenim amagat darrera les preocupacions, l’estrés, les queixes.
La meditació ens aporta pau i possibilitats de transcendència.

 

Dilluns

  Dimarts

   Dimecres

    Dijous

     Divendres

       

      Divendres

       

       

      HATHA YOGA


      Es treballa sobretot la part física de la persona mitjançant postures estàtiques i de moviments lents. A les classes també hi ha una part de treball de respiració, relaxació i concentració. El sincronitzar el moviment corporal amb la respiració i la ment, fa que disminueixi l’estrès i els pensaments, i que millori el nostre estat general.

       

      Dimarts

      • Hatha 2

       -

      • Hatha 2

       -

      Dimecres

      • Hatha 2

       -

       * Inici 25 de setembre

      • Hatha 2

       -

      Dijous

      • Hatha 2

       -

      • Hatha 2

       -

      ASHTANGA VINYASA YOGA


      Ashtanga Vinyassa és meditació en moviment. Una pràctica de ioga dinàmica i enèrgica que utilitza una sincronització de la respiració i del moviment per fluir d’una postura a la següent, el Vinyasa . A part del sistema de Vinyasa altres elements seran determinants per a la pràctica: la respiració sonora o ujjayi (pranayama), els bandhas (tancaments energètics) i el dristi (punt d’atenció o mirada) ajuden al practicant a concentrar i a augmentar l’energia al llarg de la pràctica.

      Dilluns

       Dimarts

        Dimecres

         Dijous

          Divendres