FORMACIONS

Oferim programes de formació per a empreses, educadors socials i joves en risc d’exclusió social en els que combinem la nostra experiència en el món de l’empresa i de l’educació social amb el nostre coneixement del yoga i el mindfulness i els beneficis que aquests poden tenir de manera ben aplicada.

MINDFULNESS PER EMPRESES


Programes de 4 i 8 setmanes de Regulació de l’Estrès i Millora del Benestar basat en Mindfulness.

Partint d’una base teòrica, es presenten múltiples exercicis pràctics per tal de que els treballadors experimentin de primera mà què és l’atenció plena o mindfulness així com els seus resultats.

També proposem classes regulars de yoga per a empreses.

Més informació

FORMACIÓ EDUCADORS SOCIALS


Apropar el ioga i mindfulness als educadors és donar-los eines perquè aprenguin a agafar distància en les relacions amb els usuaris, a gestionar les emocions, a relaxar-se, a saber entendre com funciona la seva ment i a relativitzar els conflictes diaris.

D’altra banda, tot el coneixement adquirit el podran utilitzar com a  eines pedagògiques de treball amb els usuaris, afavorint l’equilibri emocional dels usuaris.

Més informació

EDUCAYOGA: JOVES EN RISC D’EXCLUSIÓ


EducaYoga neix amb la finalitat de combinar el ioga i l’educació social com a recurs integral per la millora del benestar físic, emocional i relacional tant de col·lectius amb situació de risc d’exclusió social com dels professionals que acompanyen aquests col·lectius.

És un projecte educatiu, innovador i pràctic que treballa de forma global amb la persona potenciant els seus recursos interns i facilitant la seva integració a la societat.

Més informació