Hatha

Tornar als horaris 

Hatha és ioga clàssic en el que hi ha un treball integral d’asana (postures), pranayama (pràctiques de respiració), dharana (concentració o meditació) i relaxació.

Com veuràs en l’apartat horari, proposem diferent nivells: N1, N1-N2 i N2.

Un estudiant novell hauria de començar per N1, o si els horaris no l’hi ho permeten N1-N2.

Hatha N1 són classes ideals per a principiants en les que crearem la base per una pràctica sòlida. Adequades per a principiants, per aprendre i practicar les postures més importants, els diferents tipus de respiració i l’actitud mental més adequada perquè la pràctica de ioga doni els millors fruits. En elles incrementaràs gradualment la teva força, flexibilitat i concentració per poder passar, més endavant, a les classes de nivell 2.

Introducció a la pràctica d’asanes bàsiques (posicions drets, posicions assegut, extencions endavant, extencions laterals, inversions, abdominals, extencions endarrere, salutacions al sol i posicions restauratives). No és necessari cap tipus de coneixement ni condició física previa.

Hatha N2 és adequada per a estudiants que tinguin alguna experiència de ioga o per a persones relativament en forma. Es proporcionen variacions i opcions per als diferents tipus i habilitats corporals.

Pràctica d’asanes bàsiques, intermitges (posicions drets, posicions assegut, extencions endavant i endarrera, extencions laterals, torsions, inversions, abdominals, salutacions al sol, posicions restauratives,..) i suaus exercicis de respiració. És necessari haver practicat ioga prèviament.

Dilluns

  Dimarts

  Dimecres

  • Hatha

   -

   N1-N2 * Inici 25 de setembre

  • Hatha

   -

   N1 * Inici 25 de setembre

  • Hatha

   -

   N1-N2

  Dijous

  Divendres

   Tornar als horaris