Ioga Sabadell – Horaris classes de ioga 2019/20

Ioga a Sabadell – La Porta Verda

ioga sabadell

Horaris ioga Sabadell 

Oferim classes de ioga a Sabadell per a tothom, adaptades a tots els gustos i necessitats.

Prova una classe per només 5€ i si t’agrada apuntat sense matrícula.  Mira els horaris i reserva plaça ara. 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

PROVA UNA CLASSE DE IOGA SABADELL PER 5 EUROS

(clica “enviar” fins que et surti missatge de confirmació)

Preus flexibles 

 

Som flexibles per tal de que puguis escollir la quota que més s’adapta al teu dia a dia.

Fés una classe de prova per només 5 euros. Reserva plaça o demana més info enviant whats app al 636 857 931 , email a info@laportaverda.com o a través del formulari.

Sense matrícula per a nous alumnes.

10% de descompte en les tarifes mensuals per a menors de 25 anys i persones a l’atur.

Classes regulars

CLASSE DE PROVA

5€

Per conèixer l'espai, profes i estils de ioga
1 CLASSE A LA SETMANA

37€/mes

Per iniciar-te en el ioga
2 CLASSES A LA SETMANA

49€/mes

Per obtenir més constància
CLASSES IL·LIMTADES

60€/mes

Per les que ho voleu tot

Abonaments

1 CLASSE SOLTA

14€

Per venir ocasionalment
4 CLASSES

52€

Caducitat 2 mesos des del dia de la compra
10 CLASSES

120€

Caducitat 3 mesos des del dia de la compra
TARGETA REGAL

A escollir

Obsequi original que podràs regalar a un familiar o amic

Estils ioga Sabadell

Tant si ets jove com adult, t’estàs iniciant en el ioga o ets un/a iogui/ni consolidat, tenim la classe de ioga per tu.

Les classes de ioga es diferencien principalment pel nivell d’exigència física però en totes hi trobaràs asanes (postures), pranayama (exercicis de respiració), dharana (exercicis de concentració o meditació) i una part final de relaxació.

Clica sobre els estils per veure’n informació detallada.

Si no saps quina és la classe a la que hauries d’anar, demana més informació enviant whats app al 636 857 931 , email a info@laportaverda.com o a través del formulari.

Com són les classes?

No sóm un gimnàs o una franquicia. La Porta Verda és una escola, un projecte de vida i un somni on compartim allò que ens apassiona i estimem.

 

 • Tracte personalitzat i familiar. Les nostres classes no estàn abarrotades i sempre es té cura de tots els alumnes
 • Professores altament qualificades que practiquen allò que ensenyen. Llegeix més sobres les profes en les seves biografies
 • El tipus de classe que més s’adapta a tu, als teus horaris i necessitats
 • Tot el material i accessoris necessari per una pràctica segura i eficaç
 • Un espai inaugurat al setembre de 2019, dissenyat i creat des de zero pensant en l’ensenyança del ioga i en la teva comoditat

¿Què diuen de nosaltres?

A continuació et mostrem el que diuen alguns dels nostres alumnes de ioga a Sabadell a Google (pots llegir totes les opinions aquí). Però, per què no proves una classe i ho experimentes tu mateix/a?

  review rating 5  Fa mig any que estic practicant a La Porta Verda i estic molt contenta amb els resultats i amb l'escola. La Sònia i l'Oriol són molt professionals i propers, i em sento molt ben guiada i acompanyada en aquest procés d'aprenentatge, tan a nivell físic com interior. Vaig anar a l'últim retir i va ser una experiència meravellosa, i em va permetre iniciar-me en la meditació, aprendre i descobrir, així com passar temps envoltada de natura i en contacte amb mi mateixa i altres companys. L'escola organitza retirs i moltes altres activitats complementàries molt interessants, moltes d'elles solidàries. Recomanaria l'escola a totes les persones que es vulguin iniciar en el món del ioga i la meditació, així com les que ja practiquen i volen aprofundir en la pràctica i el coneixement guiats amb respecte i saviesa. Namaste, Mariona.

  thumb Mariona Sergi
  6/14/2019

  review rating 5  Curs per aprendre a aprendre a ancorar-te al moment present i viure'l amb més plenitud, amb atenció plena. Els diners més ben aprofitats, no dubteu en fer el curs. Moltes gràcies.

  thumb Santi laiglesia pla
  7/05/2019

  review rating 5  Vaig començar fa una mica més d'any a fer ioga. Quan vaig començar buscava específicament una escola de ioga i no un gimnàs on es fan classes de ioga. Sempre havia pensat que algun dia faria ioga des que vaig fer un taller de ioga amb l'escola, d'alguna manera va ser com si aquell taller hagués plantat la llavor en mi ja fa molts anys. Al buscar escoles properes a casa em vaig adonar que "La Porta Verda" era just al local on jo havia aquell taller de ioga. Vaig començar dubtant si tenint tan poca flexibilitat com tinc podria seguir les classes, però al final el ioga és per tothom i cadascú fa el que el seu cos li va permetent. Tant l'Oriol com la Sònia tenen un tracte proper i amable. Sempre t'ajuden a millorar diferents aspectes de les postures i si és necessari proposen variants més assequibles per als alumnes que ho necessitem. De la Porta Verda també me n'agrada que sempre hi ha un ambient tranquil i proper al ioga, no és com fer ioga en un gimnàs, on sempre hi ha soroll. Tant abans com després de la classe sents l'atmosfera especial de l'escola.

  thumb Jordi Poch
  5/20/2019

  review rating 5  Curs per aprendre a aprendre a ancorar-te al moment present i viure'l amb més plenitud, amb atenció plena. Els diners més ben aprofitats, no dubteu en fer el curs. Moltes gràcies.

  thumb Santi laiglesia pla
  7/05/2019

Normativa de l’escola

..... NORMATIVA DE PAGAMENT

ACCÉS A LA SALA

Arriba entre 5 i 10 minuts abans de que comenci la classe per tal de tenir temps de canviar-te. Cal ser puntual. Si arribes tard a classe de ioga no entris a la sala fins que no hagin acabat la interiorització inicial, i quan entris fes-ho en silenci i calmadament.

 

– Si s’està impartint classe, els vestidors i el passadís són un espai de silenci. S’ha de parlar en veu baixa, recorda que estàs a un centre de ioga on mantenir un ambient tranquil i no sorollós és primordial. Deixa el mòbil al vestidor, apagat o amb mode avió.

 

Porta roba còmode. La Porta Verda disposa de estoretes i coixins bàsics de ioga, però si tens el teu material i vols, pots portar-lo. Deixa les sabates als vestidors

 

– Aconsellem que no mengis res durant les dues hores prèvies a la classe. Si necessites menjar, procura que sigui quelcom lleuger.

 

– Quan estiguis en període de menstruació ens ho fas saber abans de la classe per tal de que podem adaptar algunes de les postures de la teva pràctica.

 

– En acabar la classe, deixa les estoretes tal i com les has trobat. Neteja-les amb l’aspersor i la tovalloleta que trobaràs a classe.

 

– Si tens alguna molestia, lesió o malaltia, et demanem que ens ho facis saber abans de la classe. 

OBJECTES PERDUTS

Eviteu portar objectes de valor a les instal·lacions. L’organització no es farà responsable dels objectes perduts, oblidats o sostrets ni serà responsable dels danys que es produeixin respecte

dels objectes o béns dipositats pels usuaris en les taquilles.

..... NORMATIVA DE PAGAMENT

RECUPERACIONS DE LES CLASSES

– Es poden recuperar classes en altres horaris en el termini d’un mes, sempre i quan ens avisis amb antelació en ambdues classes.

– Abonaments:: només en cas d’accident es pausarà l’abonament i es podran recuperar classes perdudes prolongant el termini corresponent a la pausa. Cal avisar en el mateix moment de l’accident. Si s’avisa un cop caducat l’abonament no es podran recuperar classes.

 

PAGAMENT

– El pagament es realitza la primera setmana de cada mes.

– La quota es paga tots els mesos de l’any.  Al mes d’agost es cobrarà una quota reduïda de 15€. Aquesta quota dona dret a una classe l’última setmana d’agost. En cas de no poder assistir, aquesta classe no serà recuperable.  

– La no assistència a alguna classe no eximeix del pagament de la mensualitat.

– La gent en situació d’atur i els menors de 25 anys tenen un 10% de descompte sobre els preus de les tarifes mensuals. Aquest descompte no s’aplicarà en classes soltes o en cas d’altres descomptes o promocions.

Hi ha dues opcions de pagament de la quota mensual:

 • Per domiciliació bancària ( a partir d’octubre)
 •  En efectiu al centre.

MATRÍCULA

 • La matrícula només es paga al inscriure’s. No és anual.
 • Només en cas de donar-se de baixa s’haurà de tornar a abonar al re-inscriure’s.
 • En cas de deixar de pagar un o més mesos i voler retornar si que s’haurà de tornar a abonar la matrícula ja que es considera baixa.
 • L’import de la matrícula no es retorna en cas de baixa.
 • IMPORTANT: si no pots venir més avisa’ns tramitant la baixa, l’aforament al centre és limitat i necessitem saber les places que s’alliberen.

CLASSES PER NENES I NENS

Les quotes de classes per a nens i nenes es pagaran trimestralment, al principi del trimestre, tal i com segueix:

 • Octubre, novembre i desembre   / Gener, febrer i març / Abril, maig i juny

La quota trimestral és de 105€.  En el cas de que l’alumne/a s’incorpori a mig trimestre, es pagarà la part proporcional.