• 1975Inicis

    La Porta Verda va ser fundada l’any 1975 per dues pioneres, l’Antonieta Prat i la Tona Sala, mare i filla, en un acollidor local al carrer Lacy 122.
  • 2016Ens unim a l'escola

    Des del 2016, la Sònia París i l’Oriol Vallverdú, parella i millors amics des de l’infància, en varem prendre el relleu arrel d’una sèrie de casualitats i de l’anhel que teniem de compartir allò que més ens apassiona.
  • 2019Nou espai

    Al setembre de 2019 vam inaugurar el nou local del carrer Garcilaso 143 on comencem una nova etapa en un espai més ample, còmode i adaptat a les teves necessitats que ens obre un nou món de possibilitats però mantenint l’essència de sempre.

El nostre equip

Sònia París

Co-fundadora

Sóc alumna i practicant de Ioga Iyengar i meditació budista. 

La fusió d’aquestes pràctiques fan que les meves classes siguin originals, dinàmiques, profundes i meditatives.

Llegeix més

Després de passar 7 anys treballant en el món de la publicitat, portant un ritme de vida estressant vaig decidir apuntar-me a ioga, aquella decisió em va ajudar a veure que no era feliç i que necessitava fer un canvi de rumb. Alhora vaig començar a estudiar la carrera d’educació social i després de practicar ioga i meditació uns quants anys, vaig decidir formar-me com a professora de Ioga Integral al centre Ioga Integral Mahashakti (1000 hores)

Més endavant, vaig decidir viatjar a l’Índia, Tailandia i Birmània per segon cop (el primer havia estat feia uns sis anys) i seguir coneixent i aprenent diferents estils de ioga amb mestres reconeguts com Usha Devi a Rishiquehsh com també  al ashram de Sivananda Yoga a Kerala. He tornat a l’Índia més endavant i he pogut seguir coneixent més professors a Pune, Bombai, Kerala. Com també m’he seguit formant en escoles de Barcelona com el Yoga and Yoga, Raja Ioga amb Andrei Ram, Yin Ioga, Ioga restauratiu, Ioga Nidra.
La pràctica meditació budista des de fa 10 anys m’ajuda a portar un toc especial a les classes. M’ajuda a entendre encara més el funcionament de la ment i a tenir més recursos per aprendre a calmar i aquietar la ment.

Amb intenció de seguir formant-me i aprendre agraeixo a totes les persones, alumnes, mestres, professors que m’inspiren, em motiven per seguir creixent i profunditzant en la pràctica. Gràcies de tot cor.

Classes de ioga de la Sònia

Curs de Mindfulness de la Sònia

Cursos de meditació de la Sònia

Oriol Vallverdú

Co-fundador

Des d’adolescent vaig sentir una gran inquietud per conèixer qui sóc i què hi faig aquí, que saciava i alimentava llegint llibres i més llibres.

Al 2006 vaig fer un intercanvi universitari a la India on vaig començar a practicar ioga i meditació, adonant-me a l’instant del que el gran mestre de ioga B.K.S. Iyengar expressa així “El valor real del ioga no pot expressar-se en paraules, s’ha d’experimentar”.

Llegeix més

Al tornar a Sabadell vaig conèixer la Rosa Pujol, qui va ser la meva mestra durant 9 anys i amb qui vaig fer una pràctica poc enfocada en l’asana però molt meditativa i centrada en l’experiència del moment present.

Actualment estudio i practico Iyengar ioga amb el Jordi Martí i budisme mahayana amb el Juan Manzanera, el Hans Burghardt i la Marina Brucet.

Aquestes dues pràctiques guien el que comparteixo a classe així com també el meu dia a dia.

M’encanta cuinar, les plantes i la natura.

Sóc pare de l’Ona i el Joel, que són els meus grans mestres i que m’han ensenyat que en tot moment hi ha una ocasió per aprendre i viure amb intensitat.

Cada classe és una oportunitat per aprendre a coneixa’t i a buscar l’equilibri entre cos i ment, a partir del respecte i l’escolta del cos.

Classes de ioga de l'Oriol

Curs de Mindfulness de l'Oriol

parallax background

Nàmaste!
en què et podem ajudar?


Contacta'ns per més info sobre les classes de ioga , cursos de Mindfulness, lloguer d'espai o per dir-nos "Hola!"

 

Tens alguna pregunta?
Escriu-nos!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

Classes de ioga

Prova una classe per 5€

Curs de Mindfulness 

Apunta't a la presentació gratüita

Atenció al públic

No passem moltes hores a la recepció.
Si vols informació, truca'ns o escriu un whatsApp al 636857931 o vine a l'escola els:

  • 17:00 a 18:00


Classes de ioga a Sabadell

C/Garcilaso 143,

08201 Sabadell

 

636 857 931
info@laportaverda.com