parallax background

Mindfulness significa atenció plena

 

L'estrès és una resposta biològica que funciona com un mecanisme de supervivència davant de situacions amenaces i afecta a aproximadament un de cada quatre treballadors.

El nostre Curs de Mindfulness per Empreses combina mindfulness i exercicis de ioga adaptats a l'entorn laboral, proporcionant als empleats eines pràctiques per millorar el seu benestar físic i emocional, així com per augmentar la seva productivitat. Aquest enfocament contribueix a crear un ambient de treball més saludable i equilibrat que beneficia tant als empleats com a la pròpia empresa.

El mindfulness a l’empresa ajuda a reduir l’estrès, l’ansietat i el conflicte, i augmenta la capacitat de resilència i intel·ligència emocional, alhora que millora la comunicació al lloc de treball.

 

Clients

 
 

Programa curs Mindfulness

El nostre programa de Mindfulness per Empreses és una oportunitat de creixement personal i professional, centrat en la Regulació de l’Estrès i la Millora del Benestar físic, mental i emocional. 

Els nostres programes de Mindfulness per Empreses són concebuts com a programes "in-company" i estàn dissenyats per oferir una solució a mida que s'ajusti a les necessitats particulars de la vostra empresa. No només oferim flexibilitat en la durada, sinó que també adaptem el format del programa per satisfer les vostres necessitats específiques.

A través de sessions teòriques i pràctiques, guiem els treballadors a través d'exercicis de mindfulness i també exercicis de ioga que els permeten experimentar directament els beneficis d'aquesta pràctica.

A més de les sessions presencials, cada sessió inclou una guia que proporciona exercicis escrits i àudios perquè els participants puguin continuar la seva pràctica de mindfulness de manera autònoma, tant a la feina com en el seu dia a dia.

Això no només millora el benestar individual sinó que també contribueix a un ambient laboral més saludable i productiu

 

Ioga per empreses

Prefereixes només fer ioga? Entenem que cada empresa té les seves pròpies necessitats i preferències. Per això, oferim la flexibilitat de centrar-nos exclusivament en sessions de ioga, adaptades al vostre entorn de treball i al vostre horari.

La pràctica del ioga a l'empresa no només millora la flexibilitat, la força i la postura dels empleats, sinó que també redueix la tensió i l'estrès acumulat durant la jornada laboral. Aquests exercicis promouen la salut física i mental, ajudant els treballadors a mantenir-se centrats i motivats. A més, aporten un component social important, fomentant la relació entre els empleats i millorant la dinàmica d'equip.

D'altra banda, les sessions de ioga poden adaptar-se al vostre horari i durada preferits, oferint opcions de sessions més curtes o més llargues. Aquesta flexibilitat us permet ajustar el programa a les vostres necessitats i objectius particulars, creant un entorn de treball més saludable, amb empleats més feliços, relaxats i compromesos. 

parallax background


Si estàs interessat/da, sol·licita més informació


Oferim formacions in-company, o si ho prefereixes a la nostra escola al centre de Sabadell.

Si vols oferir un curs de mindfulness i/o sessions de ioga als treballadors/es de la teva empresa, contacta'ns i t’expliquerem els nostres programes o reunim-nos i dissenyem conjuntament un nou programa adaptat a les vostres necessitats.

 • Oriol Vallverdú
 • 636 857 931
 • info@laportaverda.com

Si ho prefereixes, pots escriure’ns a través del formulari o escrivint un mail a info@laportaverda.com

Estem encantats de coneixe't!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

 

 Beneficis del Mindfulness a l'empresa


Comentaris del curs

Hem realitzat aquest curs amb centenars de persones, tant a la nostra escola com a empreses i entitats. A google hi trobaràs més de 120 ressenyes amb una valoració de 4,9 sobre 5

 • Joan M.
  Molt positiu i aplicable al dia a dia. Cal aturar-se i tenir consciència de la nostra actitud davant tot el que fem. No cal gaire esforç, només creure-s'ho i tenir clar que nosaltres mateixos som els primers a sortir-ne beneficiats i que això repercuteix en el nostre entorn.
  Joan M.
 • M. Carme Giménez Serrano
  Han estat uns dies en què he gaudit amb més intensitat de tot el que m'envolta i el fet d'observar amb més atenció et dóna informació de la qual si no observes, no ho veus, et passa desaparcebut. Val la pena prendre les coses amb més calma.
  M. Carme Giménez Serrano
 • M.M.M.
  Curs que combina praxi i continguts teòrics amb un nivell de llenguatge adreçat a les necessitats del perfil dels assistents. Molt útil i altament aplicables les pràctiques, tant en l'àmbit domiciliari com en el laboral i a l'aire lliure.
  M.M.M.
 • M. José Carretero
  Molt útil i beneficiós. Ens ensenya una nova manera de viure i veure la nostra vida, les nostres emocions i la relació amb el nostre entorn.
  M. José Carretero

Atenció al públic

No passem moltes hores a la recepció.
Si vols informació, truca'ns o escriu un whatsApp al 636857931 o vine a l'escola els:

 • 17:00 a 18:00


Classes de ioga a Sabadell

C/Garcilaso 143,

08201 Sabadell

 

636 857 931
info@laportaverda.com