parallax background

Presentació gratüita 20 de setembre de 2024


21ena edició

 

| Inici curs: 4 d'octubre de 2024

Preu: 180 euros

Ubicació: C/Garcilaso 143, Sabadell

Duració: 8 setmanes

Horari: divendres de 17:00 a 18:30

Edició: 21ena

 

El Mindfulness i la meditació ens ajuden a calmar la ment i gestionar l’estrès.

A través de tècniques de concentració, simples però efectives, ens familiaritzem amb la nostra ment i millorem la capacitat d’atenció, aconseguint d’aquesta manera viure el moment present d’una manera més plena i relaxada.

El curs de Mindfulness Sabadell s’estrucutra en 8 sessions. Es pot fer escollir fer el curs sencer o només la primera part (4 primeres setmanes).

A part de les sessions presencials, s’entregarà als participants audios per practicar a casa cada dia i un quadern personal per donar suport a les pràctiques informals proposades.

 

 

Programa curs Mindfulness

Les sessions es fan els divendres de 17.00 a 18.30. El curs s’inicia el 4 d'octubre de 2024 i finalitza el 29 de novembre.

Els continguts del curs tenen com a base programes de reducció de l’estrès com el "MBSR" del Massachusetts Institute of Technology, "Search Inside Yourself" de Google, “Atenció plena i intel·ligència emocional” de la Universitat de Barcelona.

També hem introduit aspectes apresos en altres cursos que hem realitzat com alumnes i sobretot es nodreix de la riquesa de compartir com a docents aquest curs amb centenars de persones en totes les edicions del curs que hem realitzat. 

Primera part

19 i 26 d'abril i 3 i 10 de maig

 • Primera sessió: Què és el Mindfulness
 • Segona sessió: Gestió de l’estrès 
 • Tercera sessió: Gestió de les emocions.
 • Quarta sessió: Pensaments i reaccions

Segona part

8, 15, 22 i 29 de novembre

 • Cinquena sessió: Comunicació conscient
 • Sisena sessió: Autocompassió i compassió
 • Setena sessió: Gestió de el temps i alimentació conscient.
 • Vuitena sessió: Com aplicar l’atenció plena en el dia a dia
parallax background


Reserva plaça pel curs


Presentació graüita 20 de setembre

Inici 4 d'octubre de 2024 

Ho pots fer a través del formulari , escrivint un mail a info@laportaverda.com o enviant un whatsApp al 636857931

Reserva plaça o fes-nos una pregunta!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

 

Beneficis del Mindfulness


El curs l’imparteix la Sònia París, amb estudis de Mindfulness i atenció plena per la Universitat de Barcelona, Dojo zen Barcelona i amb més de 10 anys d’experiència en la meditació.

És co-autora de l’article universitari “Espiritualitat sense religió. Mindfulness aplicat a l’educació social” i, a part dels cursos de Mindfulness a La Porta Verda (més de 20 edicions presencials i online), imparteix cursos a grans empreses i seminaris a universitats.

Ha assisitit a retirs Vipassana (10 dies de meditació en silenci) i ha estudiat amb grans mestres tant a Barcelona com a la India i Tailàndia, obtenint un estudi científic però també experimental del Mindfulness o atenció plena.

Llegeix més sobre la Sònia aquí


Reserva i pagament del curs de Mindfulness a Sabadell


Si ja tens clar que vols fer el curs, pots reservar la teva plaça ja.

Per qualsevol dubte, contacta'ns pel formulari o al 636 857 931

 

El curs complet, incloent les sessions i el material complementari per treballar durant la setmana té un preu de 180 euros.

També, si per calendari o per què encara no saps si és el que busques, tens l’opció de només fer la primera part del curs, per un preu de 100 euros. Si després vols fer la segona part, el preu d'aquesta seran de nou 100 euros.

Mètodes de pagament:

Transfarencia bancària

Número (IBAN): ES06 0081 0344 3400 0142 3653

Beneficiari: La Porta Verda

Bizum

Telèfon: 636 857 931 (Oriol Vallverdú)

Efectiu

Contacta'ns al 636 857 931 per trobar-nos a l'escola i realitzar el pagament en efectiu. 


Un cop hagis fer l’ingrés ens has d’enviar el justificant a info@laportaverda.com

 

Comentaris del curs

Hem realitzat aquest curs amb centenars de persones. A google hi trobaràs més de 80 ressenyes amb una valoració de 4,9 sobre 5

 • Joan M.
  Molt positiu i aplicable al dia a dia. Cal aturar-se i tenir consciència de la nostra actitud davant tot el que fem. No cal gaire esforç, només creure-s'ho i tenir clar que nosaltres mateixos som els primers a sortir-ne beneficiats i que això repercuteix en el nostre entorn.
  Joan M.
 • M. Carme Giménez Serrano
  Han estat uns dies en què he gaudit amb més intensitat de tot el que m'envolta i el fet d'observar amb més atenció et dóna informació de la qual si no observes, no ho veus, et passa desaparcebut. Val la pena prendre les coses amb més calma.
  M. Carme Giménez Serrano
 • M.M.M.
  Curs que combina praxi i continguts teòrics amb un nivell de llenguatge adreçat a les necessitats del perfil dels assistents. Molt útil i altament aplicables les pràctiques, tant en l'àmbit domiciliari com en el laboral i a l'aire lliure.
  M.M.M.
 • M. José Carretero
  Molt útil i beneficiós. Ens ensenya una nova manera de viure i veure la nostra vida, les nostres emocions i la relació amb el nostre entorn.
  M. José Carretero
 • Marina C.
  Fantàstica experiència la d'haver assitit al curs de Mindfulness. Bons professionals, bon ambient.
  Marina C.
 • Sue D.
  He fet un curs de mindfulness online a La Porta Verda i he de dir que m'ha servit moltíssim, són grans professionals i súper agradables. Et donen tot el material que necessites i tot tipus d'ajuda i explicacions tant durant el curs com fora de les hores lectives. Ha estat una experiència molt enriquidora. Una gran ajuda per començar un nou camí. Gràcies Sònia i Oriol.
  Sue D.
 • Mercè S.
  Gràcies a aquest curs, la Sònia i l'Oriol, m'han obert la porta al món de la meditació. La respiració concient, el body scan, la meditació de la compassió, ja formen part de la meva vida diària. Recomano aquest curs, doncs la pràctica del mindfulness m'ajuda a tenir un major control de les meves emocions i a ser capaç de centrar-me millor, a tenir una atenció plena.
  Mercè S.

Atenció al públic

Si vols informació, truca'ns o escriu un whatsApp al 636857931 , correu a info@laportaverda.com o vine a l'escola els:

 • 12:00 a 13:00
 • 17:00 a 18:00
 • 17:45 a 18:30


Classes de ioga a Sabadell

C/Garcilaso 143,

08201 Sabadell

 

636 857 931
info@laportaverda.com