parallax background

El ioga i la meditació en l’educació

Eines per a professors, educadors i professionals socials així com per els alumnes i usuaris. 

Els educadors conviuen amb situacions molt intenses, complexes i plurals que poden convertir-se en estressants pel professional generant una càrrega emocional forta.

Alhora, alumnes o usuaris, acostumen a presentar moltes carències emocionals, afectives i socials, i és per això que en la relació professor/alumne o educador/usuari pot portar a conflictes difícils de gestionar.

Apropar el ioga als educadors és donar-los eines perquè aprenguin a agafar distància en les relacions amb els alumnes o usuaris, a gestionar les emocions, a relaxar-se, a saber entendre com funciona la seva ment i a relativitzar els conflictes diaris.  

 

Clients

 
 

Ioga i meditació per educadors

El principal objectiu que ens plantegem amb la formació, és que els educadors adquireixen unes valuoses eines perquè després ho puguin aplicar tant a nivell personal com amb alumnes o usuaris.

Durant el procés formatiu, els educadors tindran l’oportunitat d’experimentar a nivell personal les tècniques de yoga i mindfulness, vivint el progressiu estat de presència i benestar que aporta el ioga.

Oferim programes pràctics que ofereixen eines per a l’ús personal i professional.

 

Ioga i meditació per alumnes

La introducció del ioga a l'entorn escolar no només millora la salut física dels estudiants, sinó que també contribueix al seu desenvolupament integral.

La pràctica regular del ioga ofereix una oportunitat única perquè els alumnes desenvolupin una comprensió més profunda de si mateixos a nivell físic. A través de les asanes (postures) i la respiració conscient, els estudiants poden millorar la seva flexibilitat, resistència i postura. Això no només beneficia la seva salut física, sinó que també els proporciona les eines necessàries per comprendre la importància del cuidat del cos.

El ioga, amb la seva orientació cap a l'atenció plena, pot ajudar els estudiants a millorar la seva concentració i la capacitat de connectar-se amb el moment present. Aquesta capacitat no només beneficia el seu aprenentatge acadèmic sinó que també millora les seves habilitats per resoldre problemes, estimulant el pensament crític i la creativitat. A més, el ioga enforteix la connexió entre el cos i la ment, potenciant la seva autoestima i la confiança en si mateixos. Aquests beneficis, en combinació amb l'equilibri físic que proporciona el ioga, contribueixen a la formació d'estudiants més equilibrats i preparats per afrontar els desafiaments de la vida. El ioga, així, es converteix en una eina valiosa per fomentar l'aprenentatge, la salut i el benestar en l'entorn escolar.

parallax background


Si estàs interessat/da, sol·licita més informació


Podem oferir formacions, tallers i classes regulars al vostre centre eduactiu, o si ho prefereixes a la nostra escola al centre de Sabadell.

Contacta'ns i dissenyarem conjuntament un nou programa adaptat a les vostres necessitats.

 • Oriol Vallverdú
 • 636 857 931
 • info@laportaverda.com

Si ho prefereixes, pots escriure’ns a través del formulari o escrivint un mail a info@laportaverda.com

Estem encantats de coneixe't!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

 

 Beneficis del Mindfulness en un entorn educatiu


Docents

 

El nostre equip està format per professors de ioga i meditació que també són educadors socials amb una àmplia experiència en diversos entorns.

Hem realitzat programes exitosos amb adolescents amb trastorns a l'Hospital Sant Joan de Déu, col·laborat amb la Creu Roja i treballat amb diferents escoles com ara l'Institut Joan Oliver. A més, treballem de manera continuada pel projecte "Batega el Cor" de Torre-Romeu, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sabadell. Hem estat honorats de realitzar formacions per a educadors i altres treballadors socials a l'Hospital de Dia de la Fundació Vidal i Barraquer.

Tant l'Oriol com la Sònia han aprofundit la seva especialització en l'àmbit del ioga i les necessitats educatives especials mitjançant la RYE Espanya (Recerca per al Ioga en l'Educació). Això ens permet oferir un enfocament especialitzat i adaptat per a les diferents necessitats dels estudiants i els educadors.

A més de la nostra feina en els àmbits educatius i de salut, també col·laborem amb altres col·lectius en situacions de risc d'exclusió social, oferint programes de ioga i meditació per a pacients de càncer i sessions en centres penitenciaris. El nostre compromís amb el benestar i el desenvolupament personal ens motiva a treballar amb una àmplia varietat de comunitats i col·lectius per aportar els beneficis del ioga i la meditació.

Sònia París

 • Educadora social per la UOC
 • Experta en Mindfulness i intel·ligència emocional per la UB
 • Professora de Ioga Integral Certificada, 1000 hores certificat per la Generalitat

Oriol Vallverdú

 • Llicenciat en Administració i Direcció d’empresa i Màster en Business Administration per ESADE Business School
 • Màster en màrqueting online per la UAB
 • Expert en Mindfulness i intel·ligència emocional per la UB
 • Professor de Ioga Certificat per la Yoga Alliance certificat per la Generalitat

Atenció al públic

Si vols informació, truca'ns o escriu un whatsApp al 636857931 , correu a info@laportaverda.com o vine a l'escola els:

 • 12:00 a 13:00
 • 17:00 a 18:00
 • 17:45 a 18:30


Classes de ioga a Sabadell

C/Garcilaso 143,

08201 Sabadell

 

636 857 931
info@laportaverda.com