parallax background

Què és la meditació i quins beneficis té

La meditació és una pràctica ancestral que implica centrar-se en el moment present, sovint mitjançant la concentració en la respiració, la visualització o altres tècniques, amb l'objectiu de calmar la ment i promoure la pau interior.

 Aquesta disciplina mil·lenària no només ha estat utilitzada en contextos espirituals, sinó també com una eina eficaç per millorar la salut mental i física. En la meditació, els practicants busquen allunyar-se de les distraccions de la vida diària i aprofundir la connexió amb ells mateixos, fomentant la consciència plena i el benestar.

Els beneficis de la meditació són àmpliament reconeguts i recolzats per la investigació científica. A més de reduir l'estrès i l'ansietat, la meditació ha demostrat millorar la concentració, la qualitat del son i potencialment alleujar el dolor crònic. També s'associa amb beneficis emocionals com una millor gestió de les emocions negatives i una millora en el benestar general. La meditació, en resum, ofereix una gamma de beneficis tant per al cos com per a la ment.

La Porta Verda proporciona un entorn ideal per a la pràctica de la meditació, un refugi tranquil i acollidor al centre de Sabadell. Amb professionals qualificats que guien les sessions, La Porta Verda no només és un lloc per a la pràctica individual sinó també un lloc de comunitat, permetent als participants connectar amb altres que comparteixen els mateixos interessos i objectius en el seu camí cap al benestar i la pau interior.

Atenció al públic

No passem moltes hores a la recepció.
Si vols informació, truca'ns o escriu un whatsApp al 636857931 o vine a l'escola els:

  • 17:00 a 18:00


Classes de ioga a Sabadell

C/Garcilaso 143,

08201 Sabadell

 

636 857 931
info@laportaverda.com