Mindfulness Sabadell, curs reducció estrès

Mindfulness Sabadell, curs reducció estrès
5 desembre, 2018 oriol

IMPORTANT: Adaptant-nos a la situació actual hem decidit tancar físicament l’escola uns dies i continuar amb les classes de manera online i en directe. Clica aqui per accedir al curs de Mindfulness ONLINE que comencem el 6 d’abril

mindfulness sabadell

Mindfulness Sabadell – Curs de 8 setmanes – Presentació gratis 24 d’abril de 2020 

Vols aprender a…

– reduir estrès?

– gestionar emocions?

– millorar posició corporal?

– augmentar concentració?

– millorar les relacions?

– aprendre a meditar?

A través de tècniques de concentració, simples però efectives, ens familiaritzem amb la nostra ment i millorem la capacitat d’atenció, aconseguint d’aquesta manera viure el moment present d’una manera més plena i relaxada.

Presentació gratis del Curs de Mindfulness per la reducció de l’estrès el divendres 24 d’abril de 2020. Cal reservar plaça prèviament.

Per reservar la teva plaça a la presentació escriu un correu a info@laportaverda.com , envia un WhatsApp al 636 857 931 o omple el formulari d’aquesta pàgina.

Els continguts del curs s’inspiren en el programa de reducció de l’estrès (Mindfulness based stress reduction) desenvolupat a la Facultat de Medicina de la Universitat de Massachussets i àmpliament divulgat a nivell internacional. També inclou els plantejaments d’altres programes reconeguts com ara “Busca en tu interior” (Search Inside Yourself) de Google, “Atenció plena i intel·ligència emocional” de la Universitat de Barcelona i altres mestres i llibres que ens han inspirat. 

mindfulness sabadell

Professors curs mindfulness Sabadell

El curs l’imparteix l’Oriol Vallverdú, amb estudis de Mindfulness i atenció plena per la Universitat de Barcelona, Dojo zen Barcelona i amb més de 10 anys d’experiència en la meditació. Ha assisitit a retirs Vipassana (10 dies de meditació en silenci) i ha estudiat amb grans mestres tant a Barcelona com a la India i Tailàndia, obtenint un estudi científic però també experimental del Mindfulness o atenció plena.

És co-autor de l’article universitari “Espiritualitat sense religió. Mindfulness aplicat a l’educació social”  i, a part dels cursos de Mindfulness a La Porta Verda, imparteix cursos a grans empreses i seminaris a universitats.

Testimonis

 • review rating 5  Explendida, he trobat la meva Pau i Serenor interior. Sou molt bona gent. 🙏

  thumb KIM TARGARI FORA VILA
  3/30/2020

  review rating 5  Hola,la esperiencia a sigut molt bona,per tot el conjunt espai, companys,profe,estic molt contenta, sé què m'ajudara molt pués necesitaba tindrà una base,i estic segura què practican,practican,practican conseguiré controlar él stres. Gràcies, Gràcies, Gràcies

  thumb Amparo Aguirre
  3/21/2020

  review rating 5  Ha estat una experiència inoblidable! Durant aquests dos mesos he après les eines necessàries per poder dur una vida plena i en pau amb mi mateixa i amb els altres. Un curs molt recomanable 😉

  thumb Olga
  3/21/2020

  review rating 5  Ha estat una experiència positiva. No coneixia aquest mètode de la consciència plena. Havia fet algun exercici de respiració alguna vegada i alguns exercicis de ioga. Aquest mètode et proposa un estil de vida, que implica cuidar-se un per poder cuidar als altres. Ser conscien del control dels nostres sentiments i emocions per poder gestionar millor el nostre dia a dia. L’Oriol et transmet amb el seu to de veu molta pau i és nota un apassionat d’aquesta disciplina. Un exemple que et convida a seguir. Els seus exercicis als àudios fàcils de seguir. Ara no és tan fàcil ser disciplinat un mateix i portar-ho a la pràctica diària. Malgrat tot, no desisteixo en poder-ho practicar! També ens ha proporcionat els exercicis i el mètode per poder portar-lo a la pràctica amb els nostres usuaris. Cal dir que es pot realitzar a qualsevol edat. Amb cinc sessions ens ha quedat una mica curta l’experiència. Més endavant no dubtem de poder continuar fent més sessions amb ell.

  thumb Liria Roman
  12/05/2019

  review rating 5  Per a mi, aquest curs, ha estat tot un descobriment i com molt bé dieu, el començament d'una nova manera de percebre la vida. He trobat molt profitós el fet de rebre cada setmana els apunts i els diferents àudios que ens heu anat enviant perquè, penso que ens ha fet sentir més acompanyats. Bé, moltes gràcies per tot i fins una altra🙂

  thumb Montse Núñez
  12/01/2019

  review rating 5  La meva primera experiència en la pràctica de Yoga i gràcies a un abonament mensual que em van regalar els Reis d’Orient. Tant l’Oriol com la Sonia són molt atents i tenen coneixements suficients per dur a terme les classes.

  thumb Nora Martinez
  9/11/2019
 • review rating 5  Curs per aprendre a aprendre a ancorar-te al moment present i viure'l amb més plenitud, amb atenció plena. Els diners més ben aprofitats, no dubteu en fer el curs. Moltes gràcies.

  thumb Santi laiglesia pla
  7/05/2019

  review rating 5  Curs per aprendre a aprendre a ancorar-te al moment present i viure'l amb més plenitud, amb atenció plena. Els diners més ben aprofitats, no dubteu en fer el curs. Moltes gràcies.

  thumb Santi laiglesia pla
  7/05/2019

  review rating 5  Fa mig any que estic practicant a La Porta Verda i estic molt contenta amb els resultats i amb l'escola. La Sònia i l'Oriol són molt professionals i propers, i em sento molt ben guiada i acompanyada en aquest procés d'aprenentatge, tan a nivell físic com interior. Vaig anar a l'últim retir i va ser una experiència meravellosa, i em va permetre iniciar-me en la meditació, aprendre i descobrir, així com passar temps envoltada de natura i en contacte amb mi mateixa i altres companys. L'escola organitza retirs i moltes altres activitats complementàries molt interessants, moltes d'elles solidàries. Recomanaria l'escola a totes les persones que es vulguin iniciar en el món del ioga i la meditació, així com les que ja practiquen i volen aprofundir en la pràctica i el coneixement guiats amb respecte i saviesa. Namaste, Mariona.

  thumb Mariona Sergi
  6/14/2019

  review rating 5  Apuntar-me a yoga a La Porta Verda ha estat una de les decisions més importants i acertades que he pres mai. És un lloc on pots desconectar del món i conectar amb tu mateix, alhora que aprens, gaudeixes, treballes el cos i la ment, sues i també rius (perquè hi ha moments per tot!). Em sento molt còmoda ja que acabes sentint que la clase és un lloc segur, on pots ser tu mateix i on tant l'Oriol com la Sònia saben com fer que donis el millor de tu i adapten les asanes perquè tothom pugui gaudir i sentir-se ple. Si vols aventurar-te en el yoga et recomano moltíssim que vinguis a provar la Porta Verda!!

  thumb Sara Guibernau
  5/21/2019

  review rating 5  Apuntar-me a yoga a La Porta Verda ha estat una de les decisions més importants i acertades que he pres mai. És un lloc on pots desconectar del món i conectar amb tu mateix, alhora que aprens, gaudeixes, treballes el cos i la ment, sues i també rius (perquè hi ha moments per tot!). Em sento molt còmoda ja que acabes sentint que la clase és un lloc segur, on pots ser tu mateix i on tant l'Oriol com la Sònia saben com fer que donis el millor de tu i adapten les asanes perquè tothom pugui gaudir i sentir-se ple. Si vols aventurar-te en el yoga et recomano moltíssim que vinguis a provar la Porta Verda!!

  thumb Sara Guibernau
  5/21/2019

  review rating 5  ioga per a tothom, així és la Porta Verda. Durant les classes, el tracte és molt personalitzat, cada sessió és una oportunitat per a aprendre cada dia una mica més sobre nosaltres mateixos, a nivell físic, mental i espiritual. Vaig fer el curs de Mindfulness i em va fascinar! Prendre consciència, és la clau del curs, l'aquí i l'ara, ens van proporcionar eines i tècniques per a ajudar-nos en el nostre dia a dia, facilitar-nos a retrobar l'equilibri i la calma per a una vida més conscient. Molt Molt recomanable, aprens moltíssim. L'experiència més bonica però va ser el RETIR DE SILENCI una experiència única, envoltada de respecte, silenci, natura i bones vibracions. Les pràctiques de meditació continuades van significar poder connectar amb mi i el que m'envolta d'una manera com mai abans ho havia fet. Sortir de la zona de confort per a conèixer també els teus límits, va ser un aprenentatge únic per a créixer una mica més, L'oriol i la Sònia ens ho van fer molt fàcil i va ser enriquidor. Gràcies de cor 🙂

  thumb Anna Barderi
  5/21/2019

Programa del curs Mindfulness Sabadell reducció estrès:

El programa consta de 8 sessions de 90 minuts (divendres de 17:00 a 18:30), on es treballaran els conceptes teòrics i pràctics del mindfulness.

El curs inclou material de suport que ens ajuda a reflexionar, tant a classe com a casa, així com també audios que ens permet fer les pràctiques de concentració o atenció plena a casa.

Qui ho vulgui pot fer només la primera part del curs (4 sessions) que dona una bona base. Fent el curs complet (8 sessions), l’alumne podrà aprofundir completament i integrar la pràctica en la seva vida d’una manera sòlida.

– Primera part:

 • 8 de maig: cultivar l’atenció al moment present
 • 15 de maig: l’estrès i la percepció de la realitat
 • 22 de maig: gestió de les emocions
 • 29 de maig: pensaments i reaccions

– Segona part:

 •  12 de juny: comunicació conscient
 • 19 de juny: la gestió del temps
 • 26 de juny: saviesa i compassió
 • 3 de juliol: integrar la pràctica en el dia a dia

Objectius del curs de Mindfulness a Sabadell:

curs mindfulness sabadell

 • Reduir l’estat d’estrès i ansietat
 • Aprendre a gestionar les nostres emocions i estats mentals
 • Millorar la consciencia corporal
 • Millorar la capacitat d’atenció i concentració
 • Millorar les relacions amb el nostre entorn.Reduir les reaccions mentals automàtiques per incrementar els nivells de resposta conscient.
 • Aprendre a relacionar-nos amb nosaltres mateixos des de l’amabilitat no des de l’autocrítica, per incrementar l’auto-compassió

Resum:

Presentació gratis: 24 d’abril de 2020 a les 17:30

Inici 11ena edició: 8 de maig de 2020 a les 17:00

Lloc: La Porta Verda (C/Garcilaso 143, Sabadell)

Imparteix: Oriol Vallverdú, instructora de Mindfulness i atenció plena per la UB i dojo zen Barcelona

Preu curs complet: 180 euros per tot el curs (les 8 sessions) a pagar amb antelació al curs. 170 euros per alumnes de La Porta Verda.

Preu 4 setmanes (només primera o segona part): 100 euros no alumnes, 90 euros alumnes de La Porta Verda.

Reserves

Per reservar ens pots contactar per whats app al 636 857 931, escriure al mail info@laportaverda.com o omplir el formulari de reserva

Més comentaris d’antics alumnes del curs

Al finalitzar el curs, enviem un qüestionari preguntant si el curs ha contribuït a algun canvi a la seva vida. Aqui algunes de les respostes dels alumnes:

 • Un pèl més de relativitat i control de moments d’estrès.
 • Més consciència en el moment present, més autocontrol per no desbocar-me en moments de massa estrès.
 • Prestar més atenció al meu cos i a les meves actituds i reaccions
 • Intento fer cada dia al vespre uns minuts de relaxació. I intento veure en determinats moments del dia com estic: com estic segut, quines postures adopto amb el cos, com executo moviments (cames, braços…)…
 • El desig d’estar més atent a totes les activitats diàries, a fer-les amb plena consciència i anar abandonant l’estrès.
 • Una altra manera de veure i viure amb el meu entorn
 • La intenció de mirar de “gastar energia” en el que realment puc controlar i no en tota la resta, i mirar de preveure les meves reaccions a situacions que sé que em poden alterar
 • La reconnexió amb el meu “jo intern”, la represa d’exercicis per “aquietar” la ment i valorar i viure el “moment present” sense jutjar-me ni a mi ni als altres
 • Intentar parar, respirar. Intentar no jutjar ni jutjar-me.
 • Més ganes de saber
 • He trobat una pau interior que em faltava espero aprendre a ser més feliç i no patir o preocupar-me en excés
 • M’ha fet ser més conscient d’aturar-me i trobar algun moment per posar en pràctica els exercicis
 • He descobert que algunes pràctiques que ja feia com a tècniques de respiració i relaxament, que conec des de fa molts anys dins la formació actoral, són alhora pràctiques de ioga i de meditació.
 • L’interès i les ganes d’aprofundiment.

RESERVA LA TEVA PLAÇA:

(clica “enviar” fins que et surti missatge de confirmació)

RESUM:

Presentació 11 edició gratis: 24 d’abril de 2020 a les 17:30

Inici 11ena edició: 8 de maig de 2020 a les 17:00

Lloc: La Porta Verda (C/Garcilaso 143, Sabadell)

Imparteix: Oriol Vallverdú, instructora de Mindfulness i atenció plena per la UB i dojo zen Barcelona

Preu curs complet: 180 euros per tot el curs (les 8 sessions) a pagar amb antelació al curs. 170 euros per alumnes de La Porta Verda.

Preu 4 setmanes (només primera o segona part): 100 euros no alumnes, 90 euros alumnes de La Porta Verda.