Mindfulness Sabadell, curs reducció estrès

Mindfulness Sabadell, curs reducció estrès
5 Desembre, 2018 oriol
MINDFULNESS SABADELL

Mindfulness Sabadell – Curs de 8 setmanes – Presentació gratis 4 d’octubre 

Vols aprender a…

– reduir estrès?

– gestionar emocions?

– millorar posició corporal?

– augmentar concentració?

– millorar les relacions?

– aprendre a meditar?

A través de tècniques de concentració, simples però efectives, ens familiaritzem amb la nostra ment i millorem la capacitat d’atenció, aconseguint d’aquesta manera viure el moment present d’una manera més plena i relaxada.

Presentació gratis del Curs de Mindfulness per la reducció de l’estrès el divendres 4 d’octubre de 2019. Cal reservar plaça prèviament.

Per reservar la teva plaça a la presentació escriu un correu a info@laportaverda.com , envia un WhatsApp al 636 857 931 o omple el formulari d’aquesta pàgina.

Els continguts del curs s’inspiren en el programa de reducció de l’estrès (Mindfulness based stress reduction) desenvolupat a la Facultat de Medicina de la Universitat de Massachussets i àmpliament divulgat a nivell internacional. També inclou els plantejaments d’altres programes reconeguts com ara “Busca en tu interior” (Search Inside Yourself) de Google, “Atenció plena i intel·ligència emocional” de la Universitat de Barcelona i altres mestres i llibres que ens han inspirat. 

mindfulness sabadell

Professors curs mindfulness Sabadell

El curs l’imparteix la Sònia París, amb estudis de Mindfulness i atenció plena per la Universitat de Barcelona, Dojo zen Barcelona i amb més de 10 anys d’experiència en la meditació. Ha assisitit a 3 retirs Vipassana (10 dies de meditació en silenci) i ha estudiat amb grans mestres tant a Barcelona com a la India i Tailàndia, obtenint un estudi científic però també experimental del Mindfulness o atenció plena.

És autora de l’article universitari “Espiritualitat sense religió. Mindfulness aplicat a l’educació social”  i, a part dels cursos de Mindfulness a La Porta Verda, imparteix cursos a grans empreses i seminaris a universitats.

Testimonis

Programa del curs Mindfulness Sabadell reducció estrès:

El programa consta de 8 sessions de 90 minuts (divendres de 17:00 a 18:30), on es treballaran els conceptes teòrics i pràctics del mindfulness.

Inclòs en el preu, també s’ofereix la possibilitat als alumnes del curs venir durant el transcurs del programa els dilluns de 18:00 a 18:45 per practicar els exercicis de mindfulness proposats i consultar els dubtes que vagin sorgint.

El curs inclou material de suport que ens ajuda a reflexionar, tant a classe com a casa, així com també audios que ens permet fer les pràctiques de concentració o atenció plena a casa.

Qui ho vulgui pot fer només la primera part del curs (4 sessions) que dona una bona base. Fent el curs complet (8 sessions), l’alumne podrà aprofundir completament i integrar la pràctica en la seva vida d’una manera sòlida.

– Primera part:

 • 18 d’octubre: cultivar l’atenció al moment present
 • 25 d’octubre: l’estrès i la percepció de la realitat
 • 1 de novembre: gestió de les emocions
 • 8 de novembre: pensaments i reaccions

– Segona part:

 •  22 de novembre: comunicació conscient
 • 29 de novembre: la gestió del temps
 • 6 de desembre: saviesa i compassió
 • 13 de desembre: integrar la pràctica en el dia a dia

Objectius del curs de Mindfulness a Sabadell:

curs mindfulness sabadell

 • Reduir l’estat d’estrès i ansietat
 • Aprendre a gestionar les nostres emocions i estats mentals
 • Millorar la consciencia corporal
 • Millorar la capacitat d’atenció i concentració
 • Millorar les relacions amb el nostre entorn.Reduir les reaccions mentals automàtiques per incrementar els nivells de resposta conscient.
 • Aprendre a relacionar-nos amb nosaltres mateixos des de l’amabilitat no des de l’autocrítica, per incrementar l’auto-compassió

Resum:

Presentació gratis: 4 d’octubre de 2019

Inici 9ena edició: 18 d’octubre de 2019

Lloc: La Porta Verda (C/Lacy 122, Sabadell)

Imparteix: Sònia París, instructora de Mindfulness i atenció plena per la UB i dojo zen Barcelona

Preu curs complet: 180 euros per tot el curs (les 8 sessions) a pagar amb antelació al curs. 170 euros per alumnes de La Porta Verda.

Preu 4 setmanes (només primera o segona part): 100 euros no alumnes, 90 euros alumnes de La Porta Verda.

Reserves

Per reservar pots venir directament a La Porta Verda (C/Lacy nº 122)  abans de les classes de les tardes per fer el pagament: dilluns, dimecres i dijous de 18:40 a 18:50 i dimarts de 17:30 a 17:40

També ens pots contactar per whats app al 636 857 931, escriure al mail info@laportaverda.com o omplir el formulari de reserva

Més comentaris d’antics alumnes del curs

Al finalitzar el curs, enviem un qüestionari preguntant si el curs ha contribuït a algun canvi a la seva vida. Aqui algunes de les respostes dels alumnes:

 • Un pèl més de relativitat i control de moments d’estrès.
 • Més consciència en el moment present, més autocontrol per no desbocar-me en moments de massa estrès.
 • Prestar més atenció al meu cos i a les meves actituds i reaccions
 • Intento fer cada dia al vespre uns minuts de relaxació. I intento veure en determinats moments del dia com estic: com estic segut, quines postures adopto amb el cos, com executo moviments (cames, braços…)…
 • El desig d’estar més atent a totes les activitats diàries, a fer-les amb plena consciència i anar abandonant l’estrès.
 • Una altra manera de veure i viure amb el meu entorn
 • La intenció de mirar de “gastar energia” en el que realment puc controlar i no en tota la resta, i mirar de preveure les meves reaccions a situacions que sé que em poden alterar
 • La reconnexió amb el meu “jo intern”, la represa d’exercicis per “aquietar” la ment i valorar i viure el “moment present” sense jutjar-me ni a mi ni als altres
 • Intentar parar, respirar. Intentar no jutjar ni jutjar-me.
 • Més ganes de saber
 • He trobat una pau interior que em faltava espero aprendre a ser més feliç i no patir o preocupar-me en excés
 • M’ha fet ser més conscient d’aturar-me i trobar algun moment per posar en pràctica els exercicis
 • He descobert que algunes pràctiques que ja feia com a tècniques de respiració i relaxament, que conec des de fa molts anys dins la formació actoral, són alhora pràctiques de ioga i de meditació.
 • L’interès i les ganes d’aprofundiment.

RESERVA LA TEVA PLAÇA:

(clica “enviar” fins que et surti missatge de confirmació)

RESUM:

Presentació curs: 4 d’octubre de 2019

Inici curs: 18 d’octubre

Lloc: La Porta Verda (C/Lacy 122, Sabadell)

Imparteix: Sònia París, instructora de Mindfulness i atenció plena per la UB i dojo zen Barcelona

Preu curs complet: 180 euros per tot el curs (les 8 sessions) a pagar amb antelació al curs. 170 euros per alumnes de La Porta Verda.

Preu 4 setmanes (només primera o segona part): 100 euros no alumnes, 90 euros alumnes de La Porta Verda.

Mariona Sergi
Mariona Sergi
13:23 14 Jun 19
Fa mig any que estic practicant a La Porta Verda i estic molt contenta amb els resultats i amb l'escola. La Sònia i l'Oriol són molt professionals i propers, i em sento molt ben guiada i acompanyada en aquest procés d'aprenentatge, tan a nivell físic com interior. Vaig anar a l'últim retir i va ser una experiència meravellosa, i em va permetre iniciar-me en la meditació, aprendre i descobrir, així com passar temps envoltada de natura i en contacte amb mi mateixa i altres companys. L'escola organitza retirs i moltes altres activitats complementàries molt interessants, moltes d'elles solidàries. Recomanaria l'escola a totes les persones que es vulguin iniciar en el món del ioga i la meditació, així com les que ja practiquen i volen aprofundir en la pràctica i el coneixement guiats amb respecte i saviesa. Namaste, Mariona.
Sandra
Sandra
14:16 04 Jun 19
Tot just fa un any que m'he iniciat amb el ioga i ja l'he incorporat al meu dia a dia com a medi de desconnexió per tornar a reconnectar. A la Porta Verda m'hi he trobat a l'Oriol i la Sònia, uns bons professionals i millors persones que fan que quan entres a la Porta verda puguis trobar-hi un lloc de tranquil·litat, de meditació i de autoconeixement que permet recarregar-te de l'energia que et transmeten. Totalment recomanable!
Sara Guibernau
Sara Guibernau
13:34 21 May 19
Apuntar-me a yoga a La Porta Verda ha estat una de les decisions més importants i acertades que he pres mai. És un lloc on pots desconectar del món i conectar amb tu mateix, alhora que aprens, gaudeixes, treballes el cos i la ment, sues i també rius (perquè hi ha moments per tot!). Em sento molt còmoda ja que acabes sentint que la clase és un lloc segur, on pots ser tu mateix i on tant l'Oriol com la Sònia saben com fer que donis el millor de tu i adapten les asanes perquè tothom pugui gaudir i sentir-se ple. Si vols aventurar-te en el yoga et recomano moltíssim que vinguis a provar la Porta Verda!!
Anna Barderi
Anna Barderi
13:29 21 May 19
ioga per a tothom, així és la Porta Verda. Durant les classes, el tracte és molt personalitzat, cada sessió és una oportunitat per a aprendre cada dia una mica més sobre nosaltres mateixos, a nivell físic, mental i espiritual. Vaig fer el curs de Mindfulness i em va fascinar! Prendre consciència, és la clau del curs, l'aquí i l'ara, ens van proporcionar eines i tècniques per a ajudar-nos en el nostre dia a dia, facilitar-nos a retrobar l'equilibri i la calma per a una vida més conscient. Molt Molt recomanable, aprens moltíssim. L'experiència més bonica però va ser el RETIR DE SILENCI una experiència única, envoltada de respecte, silenci, natura i bones vibracions. Les pràctiques de meditació continuades van significar poder connectar amb mi i el que m'envolta d'una manera com mai abans ho havia fet. Sortir de la zona de confort per a conèixer també els teus límits, va ser un aprenentatge únic per a créixer una mica més, L'oriol i la Sònia ens ho van fer molt fàcil i va ser enriquidor. Gràcies de cor 🙂
Angel Sanchez
Angel Sanchez
11:22 21 May 19
Crec que el ioga es un complement indispensable a la nostra vida, per la nostra salut fisica i mental. El mon actual i el ritme de vida que portem fa necessari que trobem moments per dedicar-nos a nosaltres mateixos i millorar la nostra qualitat de vida. Des que vaig començar a practicar ioga , ara fa uns pocs anys ,noto que es ta necessari com qualsevol altra activitat que ens porti benestar i ens faci tornar al cami de la serenitat. La porta verda , amb l'Oriol i la Sonia han fet aixo possible, i estic encantats amb ells com a persones i com a professors. Tambe he participat en dos retirs que han sigut unes experiencies increibles.
Clara LH
Clara LH
07:01 21 May 19
Em vaig apuntar a La Porta Verda quan l'Oriol i la Sònia se'n van fer càrreg i és una de les millors decisions que he pogut prendre. Les classes son amenes i en cada una d'elles treballes diferents aspectes, pel que no es fan monòtones ni avorrides. Personalment també m'han ajudat a reduir l'ansietat i els nervis i aprendre a relaxar-me. Gràcies!!
Jordi Poch
Jordi Poch
21:48 20 May 19
Vaig començar fa una mica més d'any a fer ioga. Quan vaig començar buscava específicament una escola de ioga i no un gimnàs on es fan classes de ioga. Sempre havia pensat que algun dia faria ioga des que vaig fer un taller de ioga amb l'escola, d'alguna manera va ser com si aquell taller hagués plantat la llavor en mi ja fa molts anys. Al buscar escoles properes a casa em vaig adonar que "La Porta Verda" era just al local on jo havia aquell taller de ioga. Vaig començar dubtant si tenint tan poca flexibilitat com tinc podria seguir les classes, però al final el ioga és per tothom i cadascú fa el que el seu cos li va permetent. Tant l'Oriol com la Sònia tenen un tracte proper i amable. Sempre t'ajuden a millorar diferents aspectes de les postures i si és necessari proposen variants més assequibles per als alumnes que ho necessitem. De la Porta Verda també me n'agrada que sempre hi ha un ambient tranquil i proper al ioga, no és com fer ioga en un gimnàs, on sempre hi ha soroll. Tant abans com després de la classe sents l'atmosfera especial de l'escola.
Jorge Soler Ortega
Jorge Soler Ortega
18:47 08 May 19
Un retiro excelente, bien organizado y muy enriquecedor. Una experiencia para volver a repetir sin lugar a dudas. Muchas gracias por vuestra dedicación y profesionalidad.
laura romeusendros
laura romeusendros
14:00 08 May 19
Una experiencia personal e intransferible. Metodología de alto nivel profesional en un ambiente familiar, muy agradable y acogedor. Totalmente recomendable a todos los públicos
merce sitjes
merce sitjes
17:02 01 Apr 19
Gràcies a aquest curs, la Sònia i l'Oriol, m'han obert la porta al món de la meditació. La respiració concient, el body scan, la meditació de la compassió, ja formen part de la meva vida diària. Recomano aquest curs, doncs la pràctica del mindfulness m'ajuda a tenir un major control de les meves emocions i a ser capaç de centrar-me millor, a tenir una atenció plena.
Silvia Tuneu
Silvia Tuneu
23:14 22 Mar 19
La Sònia i l’Oriol estimen el que fan. I això es nota. Són propers, entusiastes, coneixedors del que ensenyen, gens dogmàtics i oberts a qualsevol conversa. El curs es meitat teòric, meitat practic. En la justa mesura. Han estat 8 sessions que s’ha fet curtes i que trobaré a faltar. Recomanable 100%!! Silvia Tuneu
Núria Riera
Núria Riera
15:57 25 Nov 18
Taller recomanable per aquells que volen començar a practicar o aprofundir en el mindfulness. Professors molt propers i molt bon ambient. Ha estat un plaer fer aquest curs.
Roser Gonfaus Lavagna
Roser Gonfaus Lavagna
19:57 29 Oct 18
Un cop més puc dir que gràcies a l'Oriol i la Sònia he après i molt al llarg d'aquest curs. He sabut conèixer, entendre i tenir eines per intentar controlar la ment, així com , començar a saber que sóc capaç de canalitzar i gestionar les meves angoixes i inseguretats. Gràcies de nou als dos!!!!
Jordi Ferrando Roig
Jordi Ferrando Roig
14:51 29 Oct 18
Ha sigut una experiencia molt bona, he fet un curs de mindfulness, una eina que et pot ajudar a millorar la teva forma de viure la vida, els professors son molt agradables i coneixen be la practica del mindfulness.
Pepi Giraldo
Pepi Giraldo
14:20 27 Oct 18
Ha sido una buena experiencia. Un lugar muy agradable, tanto Oriol como Sonia son encantadores, y sus enseñanzas han sido muy útiles para mi. Lo recomiendo si buscas dar otro sentido a tu vida.
Daniel Merino
Daniel Merino
18:57 26 Oct 18
Curs de mindfulness totalment recomanable! Ideal per ser conscient de tu mateix, recuperar la calma i aprendre a gestionar l’estrès.
Marina G
Marina G
17:58 14 Sep 18
Espai i entorn ideal per trobar el camí del ioga, també fan cursos de mindfulness i altres relacionats amb el benestar molt interessants que complementen la practica de ioga
mercè Albuixech
mercè Albuixech
16:13 04 Jul 18
Clases de yoga muy completas y personalizadas. Un gusto haber descubierto un lugar tan especial 🙏
Mostra els comentaris