Relaxació 61 punts
febrer 7, 2024
meditació deixar anar
Meditació deixar anar
febrer 23, 2024

 

Postures de peu ioga

1. Explicació i vídeo

Avui us compartim les 10 asanes o postures bàsiques de peu i un bonus de 3 postures que també fem sovint a les nostres classes de ioga a Sabadell.

Les postures de peu són fonamentals en la pràctica del ioga, especialment per als principiants, per diverses raons que contribueixen al benestar físic i mental. Aquí hi ha algunes raons importants:

- Estabilitat i Equilibri: Les postures de peu ajuden a millorar l'estabilitat i l'equilibri. En practicar aquestes postures, es desenvolupa la força a les cames, peus i músculs del tronc, creant una base sòlida per a altres postures i activitats diàries.

- Consciència Corporal: Les postures de peu requereixen una major consciència corporal. Els principiants aprenen a alinear correctament el cos, posicionar els peus i distribuir el pes, millorant la seva percepció del cos i la seva postura.

- Flexibilitat: Encara que les postures de peu es centrin en la força, també contribueixen a millorar la flexibilitat, ja que moltes d'aquestes postures estiren músculs i articulacions, com ara la part posterior de les cames, els malucs i l'esquena.

- Circulació Sanguínia: Les postures de peu poden millorar la circulació sanguínia a les extremitats inferiors. Aquesta millora en la circulació ajuda a reduir la sensació de cames adormides i a mantenir la salut vascular.

- Connectivitat Ment-Cos: La pràctica de postures de peu fomenta la connexió entre la ment i el cos. Mitjançant la concentració en l'equilibri i l'ajust de la postura, els practicants poden desenvolupar una millor consciència mental del seu estat físic i emocional.

- Preparació per Postures Més Avançades: Moltes postures més avançades en ioga requereixen una base sòlida de postures de peu. Desenvolupar força i flexibilitat a través d'aquestes postures proporciona als principiants la preparació necessària per abordar altres postures més desafiantes.

Per als principiants, és important prendre's el temps per comprendre i dominar les postures de peu abans de passar a les postures més avançades. Això permet construir una base sòlida i establir les bases per a una pràctica de ioga segura i gratificant.


Prova una classe

Per només 5€ i, si t'agrada, apunta't ara sense matrícula

 


Prova una classe o inscriu-te al nou curs. 


Reserva ja la teva plaça pel proper curs i no paguis matrícula.  

Fés una classe de prova per només 5 euros. Si t’agrada apunta’t sense pagar matrícula (per a nous alumnes)

Truca o escriu un correu:

Telèfon: 636 857 931
info@laportaverda.com

Reserva plaça o fes-nos una pregunta!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

Atenció al públic

No passem moltes hores a la recepció.
Si vols informació, truca'ns o escriu un whatsApp al 636857931 o vine a l'escola els:

  • 17:00 a 18:00


Classes de ioga a Sabadell

C/Garcilaso 143,

08201 Sabadell

 

636 857 931
info@laportaverda.com