Què és el ioga
juny 26, 2023
Fer ioga a les vacances
juliol 25, 2023

 

Què necessito 

per començar a fer ioga?

1. Motivació

La motivació és el motor per començar a fer ioga i està bé tenir-la clara especialment al principi. Hi ha molts motius per començar a practicar ioga com ara:


 • Guanyar flexibilitat 
 • Reduir dolors 
 • Millorar consciència corporal
 • Respirar millor 
 • Augmentar força 
 • Relaxar-se o desestressar-se 
 • Dormir amb més facilitat 
 • Aprendre a concentrar-se 
 • Autoconeixement 
 • Gaudir d’una estona per tu mateix/a

Cadascú té els seus i tots estan bé. A més a més, sovint els i les alumnes s’apunten amb un propòsit i, al cap d’un temps de practicar, se n’adonen de que el ioga també els hi aporta altres beneficis que no havien imaginat.Pots parar uns instants i preguntar-te perquè vols començar a fer ioga

2. Cal ser flexible?

NO. Sovint, pensem que per fer ioga cal ser molt flexible, però no és així. El ioga és per tothom, joves i adults, flexibles i rígids.

La consciència del cos és molt més important que la flexibilitat. I és que amb els anys, la flexibilitat es pot anar perdent, però si la desenvolupem, la consciència corporal ens acompanyarà durant tot el nostre viatge.

A la nostra escola de ioga a Sabadell oferim diferents tipus de classe per tal de que puguis practicar de manera adaptada i gradual.3. Un bon professor/a que et guiï

Podem sentir-nos temptats a començar a fer ioga a través de vídeos de youtube o instagram. Això pot ser una alternativa quan es té una bona base, però especialment a l’inici és bàsic que un professor/a ens guiï i ens corregeixi. 

La percepció del nostre cos i de la manera com fem les postures no sempre és correcte i, aprenent a través de vídeos sense rebre un feedback, correm el risc de no aprendre i d’acabar fent-nos mal. 

Això també pot passar quan practiquem ioga en un gimnàs o una franquícia on els professors ni ens coneixen o hi ha tanta gent que no poden ajustar-nos individualment.A la nostra escola de ioga adaptem les postures a cada alumne/a i tenim cura de tothom 

4. Decidir l’estil que més t’encaixa

El ioga és una practica milenaria provinent de la India que s'ha anat transformant el llarg del temps. 

El ioga que practiquem avui en dia, no és el que practicaven els antics ioguis, molt sovint ascetes renunciants. I és que les necessitats, els cossos i la societat actual també són molt diferents a les d’antany. 

A la nostres escola de ioga oferim 3 estils de ioga: hatha ioga, ioga suau i yin ioga. 

Si mai has fet ioga, és important començar per una classe de principiants com ara hatha N1 (exigent a nivell físic però en la que anem aprenent pas a pas) o bé amb una classe suau com són ioga suau i yin ioga que estan obertes a tothom.

Trobaràs més informació i tots els horaris a la secció de ioga a Sabadell. 

A totes les nostres classes de ioga hi trobaràs una combinació d’asanes (postures) que aprenem gradualment i en les que posem molt èmfasi en l’alineació, pranayama (exercicis de respiració), meditacions i relaxació.

 

5. Roba còmoda i ganes

Quan un/a alumne/a vol venir a provar una classe, sovint ens pregunta què necessiten portar. Si ho tens i ho vols, pots portar la teva esterilla però els imprescindibles són portar roba còmoda (una samarreta i pantalons curts o malles) i ganes de provar una nova disciplina que t’ajudarà a millorar tant a nivell físic com mental. 

A la nostra escola hi trobaràs tot el material necessari per una pràctica adequada. 

Si encara t'ha quedat algun dubte, pots escriure'ns un WhatsApp al 636857931 o mail a info@laportaverda.com , o també a través del formulari que trobaràs més avall. 

Prova una classe

Per només 5€ i, si t'agrada, apunta't ara sense matrícula

 


Prova una classe o inscriu-te al nou curs. 


Reserva ja la teva plaça pel proper curs i no paguis matrícula.  Del 12 al 18 de setembre prova una classe gratis per les portes obertes. 

Fés una classe de prova per només 5 euros. Si t’agrada apunta’t sense pagar matrícula (per a nous alumnes)

Truca o escriu un correu:

Telèfon: 636 857 931
info@laportaverda.com

Reserva plaça o fes-nos una pregunta!

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Atenció al públic

No passem moltes hores a la recepció.
Si vols informació, truca'ns o escriu un whatsApp al 636857931 o vine a l'escola els:

 • 17:00 a 18:00


Classes de ioga a Sabadell

C/Garcilaso 143,

08201 Sabadell

 

636 857 931
info@laportaverda.com