meditació deixar anar
Meditació deixar anar
febrer 23, 2024
Seqüència de ioga per la menstruació
abril 3, 2024

 

Sarvangasana amb mantes

1. Explicació i vídeo

Avui volem compartir amb tu la nostra pràctica de Sarvangasana a La Porta Verda, amb l'ús de mantes i cinturons per garantir seguretat i eficàcia.

Si encara no ets part de la nostra comunitat o no has provat aquesta postura abans, et recomanem encaridament que segueixis les indicacions d'una mestra qualificada abans de practicar-la sola a casa.

Comencem posant les mantes, assegurant-nos de col·locar la part rodona a la zona de contacte amb el cos. Ajustem el cinturó per l'amplada de les espatlles, evitant que aquestes s'obrin durant la postura.

Recorda que un terç del coll ha de reposar sobre les mantes superiors, amb la resta a l'aire per evitar pressió innecessària.

Un cop els peus estan fermament al terra (o sobre una cadira si necessari), alliberem els trapezis entrelaçant els dits polzes i estenent els braços, rotant externament el braç superior.

Aprofitem per clavar els colzes i baixar les mans en direcció a la zona dorsal, buscant una verticalització màxima del cos. L'objectiu és estirar totalment el cos en aquesta postura.

Dirigeix el coxis als talons i aquests, especialment al principi, cap al sostre. Coxis i sacre cap al pubis, mentre els femurs es dirigeixen cap als posteriors.

Baixem les mans cada 5-10 segons, permetent-les penetrar a l'esquena, mantenint la postura entre 1 i 10 minuts, incrementant gradualment el temps.

Al finalitzar, pots transitar per Halasana. En abaixar-te, recorda reposar el cap mig dins i mig fora les mantes, permetent que l'occipital s'obri.

Esperem que aquest vídeo t'inspiri i t'ajudi a practicar la postura a casa. Comparteix amb nosaltres la teva experiència i qualsevol dubte que tinguis. Namaste!

2. Beneficis Sarvangasana

Aquí tens els cinc principals beneficis d'aquesta postura:

  1. Millora la circulació sanguínia: Eleva les cames per sobre del cap, fomentant la circulació i beneficiant el sistema cardiovascular.

  2. Fortaleix els músculs del coll i l'esquena: Reforça la musculatura cervical i dorsal, contribuint a mantenir una postura més erguida.

  3. Estimula la glàndula tiroides: La pressió a la zona cervical pot estimular la tiroides, influint positivament en el metabolisme.

  4. Alleuja el cansament de les cames: Redueix la pressió sobre les cames, alleujant la sensació de cansament i millorant la relaxació.

  5. Pau mental i claredat: La inversió corporal pot aportar una sensació de calma, relaxant la ment i millorant la concentració.


Prova una classe

Per només 5€ i, si t'agrada, apunta't ara sense matrícula

 


Prova una classe o inscriu-te al nou curs. 


Reserva ja la teva plaça pel proper curs i no paguis matrícula.  

Fés una classe de prova per només 5 euros. Si t’agrada apunta’t sense pagar matrícula (per a nous alumnes)

Truca o escriu un correu:

Telèfon: 636 857 931
info@laportaverda.com

Reserva plaça o fes-nos una pregunta!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

Atenció al públic

No passem moltes hores a la recepció.
Si vols informació, truca'ns o escriu un whatsApp al 636857931 o vine a l'escola els:

  • 17:00 a 18:00


Classes de ioga a Sabadell

C/Garcilaso 143,

08201 Sabadell

 

636 857 931
info@laportaverda.com